Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Тома Томов КАДЪР: bTV
Тома Томов КАДЪР: bTV

Няма какво да се разбере повече, важно е да се разбере какво точно се е случило. Това заяви Тома Томов, дядото на загиналото дете в Мездра пред Би Ти Ви. Зловещата част на това престъпление е опитът за неговото прикриване от цялото семейството, каза още той. Негови приятели му разказали, че майката командва, тя давала съветите.

Не знам дали децата са били сами. Разказаха ми, че бащата се занимава професионално с бракониерство, ходел е да ловува и точно в този период - между 4 и 5 ч, е смазвал оръжието си. Имал е самоделки и какви ли не уродливи оръжия. Аз не съм знаел. че е имал такъв арсенал, но знам че някой близък е укрил арсенала. Не знам също дали разследващите са намерили оръжието, от което е стреляно, каза Томов.

Обяснението ми е - когато едно семейство има оръжие, то трябва да положи големи усилия да го обезопаси. Явно това не е направено. Ако случаят беше класически - двете деца си играят, трябваше да се обадят в полицията, тя да дойде и да помогне на детето. Но зловещото в това престъпление е последващото - опитът за прикриване.

Трета версия има, която хората не я знаят, но нея няма да я споделя, каза Томов.

Не мога да разбера защо майката, която е основен двигател в това семейство, не е прибрана. Аз ще търся сметка на полицията защо се манипулира общественото мнение с версии за пиратка, посочи още дядото.