Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ВЕСЕЛИН МАРЕШКИ
ВЕСЕЛИН МАРЕШКИ

Когато отидох преди 10 г. на този плаж, плащах 27 лв. за чадър с два шезлонга, никой не го искаше. Аз го разработих и мислех да го подаря на вас (водещия от Би Ти Ви Антон Хекимян), но виждам по-добър кандидат - Румен Радев. Годишният приход от този плаж е 100 000 лева, а разходите са много по-големи.

Така лидерът на "Воля" отрече в студиото на Би Ти Ви да има връзка с решението на МС за концесията на плаж Каракум север 2 и положените подписи на хората от неговата партия за внасяне на проекта на нова конституция, изготвен от ГЕРБ. Търгът е спечелил бившият депутат от "Воля" Антон Дончев, а другата фирма, кандидатствала в търга, е фирма на майката на Веселин Марешки Веска Марешка.

Човек подозира други в това, което той сам прави. Президентът ме подозира, че съм се подписал за проекта на конституция срещу тази концесия, това означава, че той прави така цял живот - той урежда жена си, урежда съветниците си.

Понеже президентът Радев за нас е един провален политик, той нищо не е направил за 4 г., сега обяви, че има перфектен проект за конституция. Е, сега искаме да му дадем шанс да представи на обществото своя проект.

Запитан за постройката на плажа, за която беше обявено, че е незаконна, Марешки отговори: "Преди години Цолова беше на вашето място и опитваше да прави същите внушения като вас. но днес Ани Цолова я няма, а аз съм депутат. тази постройка е там - първо, защото съм почтен човек и не върша нищо незаконно, и второ, защото имам добри адвокати".

Преди да влезе в студиото на Би Ти Ви Марешки беше пресрещнат от членове на младежката организация на Да, България, които искаха да го попитат защо е подписал проекта за нова конституция.

С Марешки също имаше негови привърженици, издигнали плакати в защита на лидера на "Воля".