Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Снимка: Инстаграм профил на Икер Касияс
Снимка: Инстаграм профил на Икер Касияс

Три седмици след като легендарният испански вратар Икер Касияс получи инфаркт, съпругата му Сара Карбонеро призна, че има рак на яйчниците.

Това известната спортна телевизионна журналистка оповести в профила си в инстаграм, а новината бързо обиколи световните медии.

Ето съобщението на съпругата на Касияс в инстаграм:

"Докато още се възстановявахме от страха, животът отново ни изненада. Този път засегна мен - тази "късметлийска" дума от 6 букви (рак на испански e cancer - б.р.), които все още се боя да изписвам. Преди няколко дни при рутинен преглед лекарите ми откриха злокачествен тумор на яйчниците и вече ме оперираха. Всичко върви много добре, за щастие го уловихме много рано, но все ми предстоят месеци борба, докато продължавам съответното лечение. Аз съм спокойна и уверена, че всичко ще приключи благополучно. Знам, че пътят ще бъде труден, но също така и че ще има щастлив край. Имам подкрепата на моето семейство и приятели, както и страхотен медицински екип. Използвам възможността да помоля моите колеги журналисти за уважението и разбирането, с които винаги са се отнасяли с мен, особено в тези трудни и деликатни моменти за мен и моето семейство."

Факсимиле: В. "Мирър"
Факсимиле: В. "Мирър"