Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Четиримата ранени в жестокото меле, вече са в домовете си. Снимка Фейсбук
Четиримата ранени в жестокото меле, вече са в домовете си. Снимка Фейсбук

43-годишна варненка, зад волана на джип чероки, е виновна за мелето с 6 коли на едно от най-натоварените варненски кръстовища. Четиримата пострадали при инцидента са добре и са изписани от болницата.

Зверската катастрофа стана на кръстовището на булевардите "Сливница" и "Христо Смирненски" около 16.40 часа. Дамата с джипа карала с превишена скорост и при маневра за десен завой изтървала контрола над возилото, поднесла, блъснала се в ситроен, преобърнала се по таван и докато колата се плъзгала по асфалта, ударила още 5 коли. Четирима души са отведени за преглед в болница. Две жени се разминали с леки травми, а дете и възрастен мъж са получили контузни наранявания. По случая е образувано досъдебно производство.

7-месечно бебе също пострада при сблъсък на два автомобила в морската столица. 38-годишен варненец навлязъл с несъобразена скорост с мерцедеса си в десен завой на кръстовището на бул. "Цар Освободител" и ул. "Тодор Пенев", изтървал контрола и се забил в идващото отдясно ауди. Бебето било с родителите си в ударената кола. То е откарано в болница с контузия на главата, без сериозни последици.