Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Пиян шофьор, крайпътна проститутка и двама наркозависими мъже изкараха едно денонощие в ареста и ще бъдат съдени по бързата процедура.

56-годишен мъж от варненскот осело Градинарово бил спрян за рутинна проверка със сузукито си. Тъй като бил видимо неадекватен и лъхал на алкохол, бил тестван. Дрегерът спрял на 2.24 промила в издишания въздух. А.А. е задържан за срок до 24 часа.

32-годишна крайпътна проститутка била засечена от полицейски патрул на работното си място в местността Крушките, близо до вилната зона. Варненката е известна на органите на реда и вече са й били съставяни актове за "предлагане на сексуални услуги срещу заплащане". Тя ще бъде изправена пред съда по така наречения член от закона за "безделничество". Очаква я солена глоба.

20-годишен провадиец и 25-годишен мъж от Русе са задържани във Варна при рутинна проверка на пътна полиция за притежание на наркотици. Провадиецът бил спрян на ул. "Юрий Венелин" в морската столица. Тревата, намерена у него, е 3,14 гр. По данни на полицията младият мъж вече е бил осъждан за притежание на наркотици. "Колегата" у от Русе бил засечен на ул. "Парижка комуна", близо до сградата на Първо РПУ във Варна. Марихуаната, която е открита у него, е с тегло 1,47 гр. Уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна.