Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Двамата се разделили преди няколко месеца

Убитата имала четири деца, две били осиновени

Убитата на 28 януари в апартамента си в Троян 35-годишна Красимира Колева от няколко месеца не живеела със съпруга си Георги Колев, за когото се смята, че е извършител на тежкото престъпление.

Това научи "168 часа" от достоверен източник. След скандал, започнал между двамата в дома им в кв. "Лъгът", мъжът 24 пъти забил нож в нейното тяло. Оказва се, че няколко от тези пробождания са фатални. Два удара в сърцето и четири в корема - няколко минути жената е в безпомощно състояние, а след това умира. В 2,30 ч през нощта Георги звъннал на телефон 112.

"Вероятно

убих

жена си

в нашия апартамент", казал той на полицията.

Идвайки на място, органите на реда виждат чакащия ги на входа Георги, който треперел. Той отново се обърнал към тях със самопризнанието: "Аз убих жена си".

Мъжът е задържан, но е заведен в болница, тъй като се оплакал от болки в стомаха. Първоначалната информация беше, че той също е намушкан в корема от жена си.

"Това е силно казано. Прободните му рани са под въпрос - твърдят пред "168 часа" разследващи. - Нека първо се изготви съдебно-медицинска експертиза и тогава ще се коментира. Имаме съмнения, че иска да избяга от отговорност. Сигурни сме, че той е извършителят, и ще си понесе наказанието."

Оказва се, че след като е приет в болница, Георги е

сменил първоначалните си показания

"Това явно се дължи на факта, че вече е осъзнал какво е направил и колко сериозни могат да бъдат последствията за самия него", обясниха още запознати.

Според тях мъжът и жената не били обществено опасни, по-скоро изпаднали в отчаяние.

"Духовна нищета", обобщи близка до двойката.

Основният въпрос, на който разследващите търсят отговор в момента, е какво е правил мъжът в апартамента на жената, след като са разделени.

Версията, по която работят органите на реда, първоначално се базираше на думите на 37-годишния Георги. Той твърдеше, че със съпругата си са имали семеен скандал и тя първа взела нож, посягайки към него. Успяла да го прободе няколко пъти. След това той побеснял, отнел й го и започнал да пронизва тялото й. В гнева си мъжът изобщо

не се замислял

какво прави

и че дори е възможно 24-те намушквания да доведат до фатален край.

"168 часа" научи още, че Георги и Красимира от известно време живеели разделени, защото имали много противоречия помежду си. Въпреки това техният брак все още не бил разтрогнат.

"Проверява се защо той се е намирал в апартамента им по това време на денонощието и какво е довело до тези

24 пробождания

с нож", казват разследващи. Според тях вече е сигурно, че са били пияни.

Оказва се, че преди да срещне Георги, Красимира е имала връзки с още четирима мъже. От двама от тях тя е родила по едно дете. В момента има 4, като две са осиновени, третото го гледа баща му, а четвъртото се справя само.

"168 часа" научи, че Красимира Колева

не се е грижила

за нито едно

от децата си

Единствено с извършителя на екзекуцията й тя имала брак, но не и дете. С предишните трима живяла на семейни начала, но не е предприела стъпката да се бракосъчетаят.

Странното в случая е, че много малко хора в Троян познават семейство Колеви. Никой не може да каже по какъв начин точно двамата са изкарвали прехраната си.

"Не бяха конфликтни. Мъжът беше много кротък и всички са учудени, че той е извършител на убийството - разказват техни познати. - Говореше се, че и двамата имали лошо пиянство, но дали е истина никой не може да потвърди.

Жената също се държеше добре и винаги поздравяваше. Обсъждаха я единствено за това, че имаше много любовни връзки, но накрая с Георги нещата изглеждаха сериозни. Никой не знае какво го е накарало да направи това."