Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Хотелът, в който почивал българинът. Снимка Архив
Хотелът, в който почивал българинът. Снимка Архив

52-годишен българин, издирван в цяла Европа заради финансови престъпления и измами, е бил арестуван в четиризвезден хотел в Сан Ремо, съобщи в.”Стампа”. Не се уточнява името на българина.

Според изданието той карал ваканция на ривиерата, наслаждавайки се на гледка към морето от хотелската си стая и на младата си и хубава приятелка.

Българинът, който бил търсен с европейска заповед за арест, бил разпознат по време на закуска в хотела. Това станало благодарение на компютърната система за разпознаване на гостите на хотела. Полицията се намесила с изключителна дискретност, за да не смущава гостите на хотел „Парадизо” (Рай).

Заповедта за арест на българина му била връчена в хотелската стая. След формалностите по арестуването той бил отведен в ареста и сега очаква фиксирането на заседание на Апелативния съд в Генуа във връзка с потвърждаването на процедурата по задържането и евентуалното екстрадиране. Според „Стампа” българинът смятал, че е на сигурно място в Италия, като се има предвид, че използвал истинските си документи.