Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Изчезналият Майкъл отговори на съобщение на "168 часа"! Отказва да каже къде е с усмивка

Изчезналият преди 2 месеца Майкъл Кривиралчев от Пловдив пусна пост в профила си във фейсбук преди часове.

Почти веднага отговори и на съобщение на "168 часа" с краткото и ясно: "За вестници и сайтове информация не давам :)".

Ето какво гласи статуса му:

"ДОБРЕ СЪМ ..... ПРОСТО МИ ОМРЪЗНА ЦЯЛ ЖИВОТ ДА БЪДА ИЗПОЛЗВАН И КОМАНДВАН ОТ 99% ОТ ХОРАТА, КОИТО ПОЗНАВАМ. ПРОСТО ИСКАМ МАЛКО ВРЕМЕ ДА МИ МИНЕ ТОВА МЪЧЕНИЕ ПРЕЗ ТЕЗИ ТРУДНИ 18 ГОДИНИ .... ЕДИНСТВЕНИЯТ ЧОВЕК, НА КОГОТО МОГА ДА БЛАГОДАРЯ И ДА ПОДКРЕПЯ ВИНАГИ ТОВА Е Gergana Mihaylova, МАЙКА МИ ... ТЯ Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ЧОВЕК, КОЙТО ВИНАГИ МЕ Е ПОДКРЕПЯЛ И МИ Е ПОМАГАЛ ВИНАГИ С КАКВОТО И КАКТО МОЖЕ. АКО НЯКОЙ СЕ ПОЧУВСТВА ОБИДЕН "свалете си малко самочувствието". НЯМА ЧОВЕК НА ЗЕМЯТА ПО ЦЕНЕН ОТ МАЙКАТА!!!! ИЗВИНЯВАМ СЕ ОТ ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ ЗА НАПРЕЖЕНИЕТО КОЕТО СЪЗДАДОХ .... ПРОСТО ПОВЯРВАЙТЕ МИ НЕ МИ Е БИЛО ЛЕСНО!!!!!!"

Под статуса приятели на 18-годишния младеж му задават въпроси, защото се съмняват, че той лично е написал поста. Питат го за неща, които само той знае. "Направи си снимка и я публикувай", пише му приятел. "Какво направи ти, когато баща ти си сряза крака?", "Беше ли това лято някъде и къде се засякохме с теб?", питат други. "Айде, прибирай се вкъщи, бе, келеш. С теб ли ще ни занимават само!", изказва се трети.

Майка му също се е включила в коментарите под поста: "Обичам те страшно много, Майкълче. Ти си всичко за мен!"

Първият човек, с когото се е свързал по фейсбук Майкъл, е била неговата майка Гергана. "168 часа" научи, че двамата са комуникирали единствено там, а той продължава да не вдига телефона дори и на нея.

Коментара ()

Вашият коментар