Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Седмичен хороскоп
Седмичен хороскоп

ОВЕН

АНАЛИТИЧНОСТ

Работа: През първите дни на седмицата промените на работното място ще ви позволят най-накрая да завършите отдавна започнати задачи. Не отказвайте помощ, ако колегите ви я предложат. Бъдете аналитични и честни към себе си. Признавайте грешките си. В почивните дни си наложете да изтърпите критиката на вашия началник. Приемете забележките му, без да се противопоставяте. От понеделник най-накрая преодолявате съмненията в себе си. Промяната на плановете ви е във ваша полза. Нарастват творческите ви способности, а също и възможностите да изявите уменията си. Не се изненадвайте, ако ваш влиятелен познат реши да ви занимава с финансовите си неволи, към които нямате отношение.

Здраве: Здравето ви е стабилно. От вас зависи да избегнете главоболието заради претоварване на очите или проблеми със слуха, но всичко е бързо обратимо.

Любов: Нямате намерение да се отказвате от новата си връзка, въпреки, че не сте приключили със старата. Ще си създадете сериозни неприятности.

ТЕЛЕЦ

ПРИДОБИВКИ

Работа: От началото на седмицата се сблъсквате с трудности, които сте предизвикали сами. Засиленият стремеж да съхраните материалните си придобивки, като откажете да дадете своя принос за общо начинание, ще предизвика неприязънта на околните.? ? Неочаквано в почивните дни ще ви направят интересно делово предложение, което не бива да приемате, преди да сте го споделили с вашите партньори в делови и личен план. От понеделник всички делови разговори ви носят удовлетворение, въпреки че сте напрегнати. На работното ви място цари хармония, която ще ви помогне да се справите със задълженията си. Вместо да си създавате проблеми премълчавайте и се заемете със задачите си.

Здраве: Фактът, че здравето ви е отлично ви гарантира и добро настроение. Не допускайте депресивни състояния. Не се товарете с тежка физическа работа, заради опасност от травми.

Любов: Не се опитвайте да променяте любимите си, само защото искате да отговарят на отдавна изградени във вас представи, но хората са различни и няма как да ги поставите във ваш шаблон.

БЛИЗНАЦИ

ПОТИСНАТОСТ

Работа: През първите дни на седмицата сте с потиснато настроение заради разправии с колегите ви, въпреки че не сте ги предизвикали с нищо. Не споделяйте плановете си, защото ще ви провалят заради бликналата завист. В почивните дни, прибързаността е във ваша вреда. Важна среща, насрочена именно в тези дни, ви подтиква към промени в професионално отношение. Не се колебайте да ги осъществите. От понеделник сте подложени на напрежение. Резултатите от започнатите задачи са половинчати. Планетите препоръчват да не действате импулсивно, ако замисленото от вас се разминава с очакванията ви, особено ако няма как да промените случващото се.

Здраве: Радвате се на добро здраве, но се предпазвайте от травми, ако решите да се заемете с ремонти у дома. не са изключени и алергии заради замърсен въздух.

Любов: Очаквайте проблеми с брачната си половинка, която е решила да ви иска обяснение за изневярата. Не се надявайте на интимни мигове и сексуални изживявания.

РАК

ЗАВИСТ

Работа: От началото на седмицата завистта на неприятели ви потиска и пречи на ползотворната ви работа. Не е изключено влошаване на материалното ви състояние поради ваши грешки. Не отказвайте помощ от приятели и роднини. В почивните дни, ви съветвам да не се захващате с рисковани занимания, дори и да ви мамят с добра печалба. От понеделник професионалната ви активност ще ви донесе очакваните резултати въпреки не малкото трудности. Успехите в професионалната област ви зареждат с оптимизъм. Дните са идеални за хората с творчески професии. Откажете предложение да се включите в съдружие или съвместен бизнес. Обещанията са гаранция за бъдещ провал.

Здраве: Здравето ви се стабилизира, след лечение на хронично заболяване и оперативна намеса. Предпазвайте се от болежки, свързани с хронични жлъчни проблеми.

Любов: Радвате се на споделени чувства, които не трябва да съсипвате с изневери или дори със закъснение за вечеря. Не пропускайте да изненадате любимите си хора с романтична вечеря.

ЛЪВ

ЗАЯДЛИВОСТ

Работа: В дните от четвъртък сте напрегнати и склонни към заяждане на работното място. Избягвайте новите запознанства. Неочаквани събития могат да променят професионалните ви планове. В почивните дни се постарайте да докажете на колегите си, че сте готови да им помогнете, въпреки несъгласието си с тяхното мнение. От понеделник може да усложните отношенията с колегите и началниците си и веднага сте готови да предприемете крачка към смяна на работното си място. Оценете без емоция шансовете си, за да не се провалите и останете за дълго без работа. Не позволявайте да се разгорят нови конфликти. Ако се налага да започнете ремонт у дома, периода е подходящ за началото им.

Здраве: Радвате се на отлично здраве, което може да съхраните, ако се заредите с позитивизъм и забравите отношението към вас на злонамерени хора.

Любов: В личните отношения е необходимо повече внимание, за да си спестите проблемите. Вечер отидете на партито, на което сте поканени, особено ако не сте семейни.

ДЕВА

ТВОРЧЕСТВО

Работа: В началото на седмицата изпитвате желание да творите. Успехът е със занимаващите се с производство. Деловите предложения ще завършат с уговорка за подписване на изгодни договори. Не надценявайте силите си и не се захващайте с работа, която ще ви натовари и притесни. През почивните дни колкото и да не ви е приятно, отделете? време, за да подредите документите си и да се справите с хаоса, който сте създали заради липса на време. От понеделник използвайте дните, за да си сътрудничите с хора, на чиито способности и успехи отдавна се възхищавате и мечтаехте да се срещнете с тях. Съдбата ви поднесе този подарък. Има какво да научите.

Здраве: Радвате се на добро здраве, което не се случва често при вас. Затова сте готови да не вярвате на състоянието си и да си внушавате болежки.

Любов: Чувствата ви са споделени. Какво по-хубаво от това?Възползвайте се от хармонията в отношенията ви, за да се отдадете на романтични срещи и сексуални изживявания.

ВЕЗНИ

НЕПРИЯТЕЛИ

Работа: От първия ден на седмицата ви спохождат проблеми заради нежеланието ви да признаете собствените си слабости. Ако го сторите ще ви олекне. Очаквайте новина за обещани финансови постъпления. Пазете се от неприятели. В почивните дни се справяте бързо и без затруднение с всичките си задачи. От понеделник напрежението може най-неочаквано да отклони успеха от пътя ви, ако не го овладеете. Не планирайте важни делови срещи и не влизайте в спор с никого на вашето работно място. Мълчете, не спорете, не говорете агресивно и заядливо. Появата на неочаквани трудности е възможна, ако замислените нови задачи са свързани с непредвиден риск.

Здраве: Здравето ви е нестабилно. Не се задълбавайте в негативни мисли и не си правете себеанализ, защото ще си навредите сами заради обземащия ви песимизъм.

Любов: Ако имате проблеми в семейството или с интимната си половинка, осъзнайте и своята вина и променете отношението си, което я обижда и наранява.

СКОРПИОН

КРИТИКА

Работа: В началото на седмицата се откажете от разговорите, делови и лични, които не водят до крайни резултати. Работете при възможност само до обед и отхвърляйте най-важните си текущи задачи, за да избегнете критиката, която може да ви изнерви до желание да си подадете заявлението за напускане. През почивните дни поривът ви към успех е резултатен, но ще събуди завист. От понеделник помислете как да стабилизирате завоюваните професионални позиции.? Предприемете бързи действия. Проявете инициативност и упоритост, но с мярка и разум. Не е изключено да си създадете проблеми с колегите и вашите началници или партньори.

Здраве: Здравето ви изисква внимание и сериозни грижи, но причината за проблемите и във вас самите и във вашата неувереност и самовнушения.

Любов: Не си позволявайте обидни квалификации, свързани с любимите ви хора. Не изяснявайте чувствата с половинката си, за да не сринете изцяло отношенията си.

СТРЕЛЕЦ

ПРИХОДИ

Работа: От понеделник бъдете перфектни в документацията си, ако се занимавате с частен бизнес. Очаквайте да получите известие за приходи. Промените, които предприемате, да са добре обмислени. Премълчавайте, дори и когато сте прави, защото спорът няма да приключи във ваша полза. През първите дни на седмицата делови разправии са повод за раздразнение. Не трябва да се карате с колегите и партньорите си, защото кавгата ще бъде помнена дълго и може да има последици за вас.? ? Незначителни и забравени проблеми непрекъснато ви напомнят за себе си. В почивните дни се предпазвайте от рисковани действия, създаващи недоразумения и носещи проблеми, които предизвиквате сами.

Здраве: Въпреки напрежението здравето ви е отлично, особено ако притесненията ви са безпочвени. Постарайте се да си лягате рано, сънят ви зарежда със сили.

Любов: Внимавайте с думите си, защото сте склонни да се заяждате. Не дразнете семейството си с претенции. Постарайте се да не предизвиквате партньорите към поредния скандал.

КОЗИРОГ

ПРЕДПАЗЛИВОСТ

Работа: За да сте спокойни в началото на седмицата ви съветвам да не провеждате предварителни разговори за разширяване на бизнеса или за смяна на работното си място, защото няма да получите подкрепа, дори и общото настроение да е приповдигнато. Бъдете предпазливи при запознанства, особено ако сте в отпуска. В почивните дни, мислите само за пари, което дразни околните. От понеделник постъпките ви няма да са добре преценени. Хвърляте се със затворени очи в начинания, които не сте преценили докрай.? Пазете се от недоброжелатели. Ще усетите прилив на сили и ще преодолеете трудностите по пътя си. Не прекалявайте с настояването да се заемете сами със задачите, които трябва да бъдат разпределени между колегите ви.

Здраве: Радвате се на отлично здраве, ако не се преуморявате. Потребността ви да се натоварвате с непосилна работа, а след това да се оплаквате е пословична.

Любов: Ако сте семейни и имате проблеми в брака си можете да ги изясните. Обмислете намерението си да се разведете, ако е породено от ината ви и нежеланието ви да се промените.

ВОДОЛЕЙ

КЪСМЕТ

Работа: В дните от четвъртък имате възможност да се справите отлично със задачите си въпреки трудностите на работното място. Птичето на късмета е кацнало на рамото ви и не си струва да отлети без следа от живота ви.? ? В почивните дни, ще се наложи да обсъждате нови задачи във връзка с краткосрочно делово планиране. От понеделник проведете ползотворни разговори, свързани с намерението ви да смените работата си, ако вече не отговаря на знанията ви и не ви позволява професионално израстване. Ако срещнете трудности и по-бавно се справите със задачите си, бъдете доволни от забавянето, защото то ви помага да се предпазите от грешки и от рисковани начинания.

Здраве: Здравето ви е отлично, но с притеснения, за които нямате причини, можете да си създадете сериозни проблеми, налагащи лечение.

Любов: Късметът бяга от вас в личния ви живот. Изпитвате усещането, че не сте обичани. От вас зависи да заслужите любовта на любимите си и да се отдадете на чувствата си.

РИБИ

КАПРИЗИ

Работа: От началото на седмицата ще откриете начина за подобряване на финансовото си положение. Избегнете бъдещ конфликт с ръководството или партньорите ви заради прояви на? ваши капризи. Засилва се желанието ви да се противопоставяте на хората от деловото си обкръжение. Бъдете добронамерени и не спорете с колегите си през двата почивните дни. От понеделник ви очакват противоречия в отношенията, делови предложения и завършване на задачите. Бъдете сдържани, за да избегнете загубите. Проведете бизнес разговори и обсъдете нови проекти. Ако някой ви е засегнал, не се ядосвайте, а си помислете дали причината не е във ваши действия.

Здраве: Здравето ви е стабилно, но бъдете внимателни. Съществува опасност от инфекциозни заболявания и травми, а настинките са ваш следовник във всеки сезон от годината.

Любов: Чувствата ви са споделени. Ще ви зарадва възможността за романтична среща. Не пропускайте да се отдадете не интимни мигове и сексуални удоволствия.