Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

От известно време насочено и напълно преднамерено следя стената на един неспокоен ум.

На живо не знам как е, но от реакциите му на околната среда си го представям с чорлава перука, анцуг, бенгалски огън в едната ръка и байряк в другата.

Беше сто на сто сигурен, че Виктория е убита заради Джи Пи Груп, но после рязко се покри, почна да си снима рулото "Стефани", безповодно шерваше метъл групи, време да минава, то всеки може да се обърка, не сме на матури, тука е фейсбук... и пък в крайна сметка нищо не се знае, накрая па може прав да излезе.

Той е за правата на Иванчева от самото начало, що се гаврят с жената, бе, взела, дала, на всеки може да се случи... слагаше снимки на Цацаров с окови и кълнеше, обаче миналата седмица в душата му настъпи неочакван обрат!!!

Зверски се разсърди на Слави, че изглежда по-тъп от главния прокурор: за къв човек го мислехме, а кво говедо излезе...

Протестите яко го дърпаха, шерна снимка на задръстване в София с надпис: "Има надежда!", но неотложни професионални ангажименти го спряха да излезе на улицата, адски яд го хвана, иначе той къвто двифт щеше да им врътне...

Днес се е разчекнал между две горещи теми, не знам как смогва, ръфа джендъри от осем сутринта, кви са тия жени от колбаси, абе, не може на всеки идиот да му правят изложба в Националната галерия, няма държава и тва е... От изкилифещените тенденции в изобразителното изкуство плавно преминава в задълбочен анализ на украинското военно положение, най-вече в геополитически аспект.

Жестоко бачкане, до 3 сутринта не мигва тоя човек, само Тръмп за гъкне, моментално го почва, не ги кара по азбучен ред, а както му дойде, от Борисов до Волен и Корнела, всички еднакво патят.

Нещо за майките не беше убедителен, известна дистанция се усещаше - шерваше чужди постове, по-склонен беше да псува Валерката и по-малко да брани болните деца, едно такова особено раздвоено чувство остана.

Чакам го всеки момент за кацането на Марс да се произнесе, още не мога да преценя дали му идват отръки космическите събития, но имам пресантиман, че разполага с вътрешна информация.

*Коментарът е от фейсбук