Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СЛАВИ АНГЕЛОВ
СЛАВИ АНГЕЛОВ

По случая с нападението срещу мен бяха хвърлени доста усилия от страна на МВР и прокуратурата, които се надявам, че са продължили и след арестите, за да се съберат повече доказателства. В резултат на всичко това може да се каже със сигурност, че цялата картина на нападението срещу мен е изяснена - като се започне от поръчителите, мине се през посредниците и се стигне до физическите извършители. Това заяви пред Нова тв Слави Ангелов, главен редактор на в. "168 часа" и сп. "Космос".

Това, което не знам реално, е от тези двама братя, които бяха задържани, кой ме е бил с желязо по крака и кой по лицето, каза Ангелов. 

Когато говорим за правосъдие в България, няма нищо сигурно. Тепърва ще разберем какво ще се случва, тъй като такива обрати в съда в България са по-скоро правило, отколкото някакво изключение. Генерално, колкото и да е брутално и ненормално това, което ми се случи (защото бях наказан, че си върша работата, че като журналист информирам обществото), е нищо в сравнение с това, което се случи на Милен Цветков. Бих използвал случая да попитам какво става с убиеца му, защо той вече не е в затвора, защо правосъдието в България е толкова бавно, посочи журналистът.

За разлика от моя случай тук всичко беше много просто, видяхме от камерите как този млад човек го помита и го убива. Всички ние като журналисти трябва всеки ден да поставяме въпроса "Какво става с убиеца на Милен Цветков?", завърши той.