Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Принц Андрю и Вирджиния Робъртс
Принц Андрю и Вирджиния Робъртс

След първото изнасилване момиче получило $10 хил.

9 девойки били принудени да търпят бруталните му издевателства на частния остров на Епстайн на Карибите

В тайно тефтерче милиардерът имал 13 телефонни номера на сина на кралицата

Оргия с 9 момичета на частния остров на педофила Джефри Епстайн, извращения със секс робините му и изнасилвания. Това, оказва се, са мръсните тайни на втория син на британската кралица принц Андрю.

Тъмната страна на херцога на Йорк бе разкрита от едно от вербуваните момичета на Епстайн - Вирджиния Робъртс, в дело срещу приятелката му Гислейн Максуел. Пред съда жената сподели, че още когато е била на 17 г., е превърната в секс робиня и е държана в плен в имението на милиардера в Ню Йорк. Там

в продължение на

2 години е насилвана и малтретирана

многократно от всички приятели на Епстайн, сред които бил и принц Андрю.

Разбира се, твърденията й бяха категорично отхвърлени от британската фамилия и лично от сина на Елизабет II.

Кралицата по всякакъв начин се опитва да защити сина си.
Кралицата по всякакъв начин се опитва да защити сина си.

"Всяко внушение за непристойно поведение с непълнолетни е абсолютно невярно", обясни принц Андрю, а от Бъкингамския дворец допълниха, че херцогът на Йорк не е имал какъвто и да е сексуален контакт или връзка с Вирджиния Робъртс.

Фамилията се опитва по всякакъв начин да защити репутацията на Андрю, но фактите изнесени от секс робинята, стават все по-достоверни.

Въпреки това съдията по делото отхвърля тези твърдения, настоявайки те да бъдат премахнати от протокола. Според Робъртс това е нарочно, за да бъдат прикрити умишлено. Затова тя решава да разкаже за преживения ужас пред медиите.

"Аз дълго време изпълнявах прищевките на приятелите на Епстайн - казва секс робинята. - Принц Андрю знае какво е направил и може да свидетелства за това. Трябва да бъде наказан. Искам да видя него и всички мъже, които са ме насилвали, в затвора, но това едва ли ще се случи."

От нейните изказвания става ясно, че тя се среща за първи път със сина на кралица Елизабет II през 2001 г., когато Епстайн я води в Лондон.

Тогава Вирджиния е на 17-годишна възраст и е заставена да прави секс с принц Андрю във вана, за което получава 10 хил. долара. Той, разбира се, отрича тези обвинения, но снимка, направена тогава, показва друго. На кадъра ясно се вижда, че херцогът на Йорк е прегърнал Вирджиния през кръста, а на заден план стои Гислейн Максуел.

Срещата им се потвърждава и от бившия пилот на милиардера Дейвид Роджърс. Пред съда той твърди, че тогава е пилотирал самолета до Лондон, в който били Епстайн, Максуел и Вирджиния. Като уточнява, че между 2000 и 2001 г. херцогът на Йорк често пътувал с частната луксозна машина на финансиста. Дестинациите били различни, но накрая винаги имало парти, където приятели на педофила се отдавали на ласките на малолетните му робини.

Според твърденията на Робъртс при едно от пътуванията до Ню Йорк тя за втори път е принудена да спи с принц Андрю. След известно време тя се среща с него на частния остров на Епстайн на Карибите. Тогава синът на Елизабет II

се отдал на секс ласките на 9 момичета

едновременно. Вирджиния твърди, че всичките били непълнолетни и херцогът блудствал с тях и дори бил груб.

Оказва се, че принц Андрю често бил в компанията на секс робините на Епстайн. Твърденията се подкрепят от факта, че за първи път е забелязан в компанията на американския милиардер през 1999 г., когато присъствал на парти в двореца в Балморал, Шотландия. Отишъл с голяма компания млади момичета, които привидно представял за приятелки, но всъщност били секс робини.

За това свидетелства друга жена - жертва на трафика, която присъствала на партито в Балморал. Тя помоли за анонимност, разказвайки разтърсващата си история. Тогава била 20-годишен модел и се оказала в компанията на Епстайн.

"Запознах се с принца и той бе наистина мил. Беше учтив. Имаше охрана - допълва малтретираната. - Не знам защо останах там, но развалих плановете на Епстайн.

Мисля, че бях приготвена за подарък на някого,

но си легнах по-рано."

Принц Андрю отказа да коментира това парти, но посочи, че досега не е знаел за престъпленията на Епстайн. Твърденията му обаче са под голям въпрос, тъй като има данни, че 2 г. след като милиардерът беше осъден за секс с дете, е посетен от херцога на Йорк в дома му в Ню Йорк през 2010 г. Моментът дори е увековечен със снимка, на която синът на кралицата стои усмихнат на прага на имението на педофила и маха за довиждане на някаква жена.

По-странното в случая е, че в Къщата на ужасите, както секс робините наричат палата на Епстайн, е открито тефтерче с 13 телефонни номера на принц Андрю. За съда това не е никакво доказателство. За момичетата обаче не е така. Те са категорични, че ще се борят докрай херцогът на Йорк и останалите мъже не си получат заслуженото.