Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА В петък и почивните дни избягвайте да давате обещания за финансиране на чужд проект. Въпреки че сте заредени със сили и без колебание ще завоювате нови професионални позиции, не бъдете наивни. Бъдете самокритични и умерени. Подновете стари познанства. От понеделник осъществете професионалните си идеи и предприемете планираните инвестиции. Гарантирайте си бъдещи финансови постъпления, като се заемете със задачите си на работното си място. Бъдете внимателни при работа с пари, ако сте банкери и работите на каса, за да не ви измамят. В края на седмицата преценете дали е добре да поставите ново начало или е по-полезно за вас да се отдадете на рутинните си служебни занимания.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно, въпреки ядовете и преумората и изисква грижи, заради липсата на душевна хармония. Не се подлагайте на биоенерголечение. Легнете си по-рано.

ЛЮБОВ Несемейните ще срещнат мечтаната голяма любов и ще изпитат щастието, че вече не са самотни. Не бързайте да се отдавате на интимни изживявания, ако не се познавате.