Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Кейт и Уилям на сватбата им Снимка: инстаграм/ princeandprincessofwales
Кейт и Уилям на сватбата им Снимка: инстаграм/ princeandprincessofwales

Принц Уилям и Кейт Мидълтън отпразнуваха 13 години брачен живот. По този повод те публикуваха непоказвана досега снимка от големия ден. Кадърът, който споделиха, е черно-бял и показва усмихнатите младоженци.

На него Кейт блести с тиара на Cartier и дантелена рокля, дело на Сара Бъртън за Alexander McQueen. Уестминстърското абатство също отбеляза годишнината от сватбата на двойката, като публикува видео с тяхното излизане от катедралата. Сватбената им церемония през 2011 г. беше гледана от над 160 милиона зрители по целия свят.

Историята на принцът и принцесата започва през 2001 г., докато са още студенти. И двамата живеят в общежитието "Сейнт Салваторс Хол", но искрата прехвърча помежду им едва през 2002. Кейт за пръв път привлича вниманието на Уилям, когато участва в благотворително модно ревю, където се появява по бикини и прозрачна рокля.

Приятелството на двойката скоро прераства в романтика, като Уилям и Кейт дори споделят един и същи апартамент през втората година на университета, пише dir.

Днес двойката има три деца - Джордж, Шарлот и Луи.