Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Наташа бе забелязана да слиза от частния самолет на предприемача.
Наташа бе забелязана да слиза от частния самолет на предприемача.

27-годишната актриса си паднала по ума на милиардера, той харесал интелекта

Пет месеца след като се раздели с последната си приятелка, най-богатият мъж в света се появи публично с нова изгора. Току-що навършил 50 г., Илон Мъск изобщо не крие, че е влюбен в 27-годишната австралийска актриса Наташа Басет.

Милиардерът наскоро се раздели с певицата Граймс, майка на последното му, седмо дете. Двамата имаха ексцентрична връзка, която често изненадваше света. През 2020 г. те шокираха феновете си, след като кръстиха сина си X АЕ A-12. Тогава близки до двойката споделиха, че X в името е "неизвестна променлива",

а АЕ е елфическият правопис на AI (изкуствен интелект или любов)

A-12 идва от името на американски високопланински разузнавателен самолет.

Малко след раздялата си с Граймс Илон Мъск беше обект на масирани папарашки разследвания, за да се установи коя е новата му любов. Първите снимки се появиха пет месеца след раздялата с последната му съпруга.

50-годишният милиардер бе засечен да слиза от частния си самолет заедно с красивата актриса Наташа Басет. Тя е на 27 години, а близките й я описват като скромно и земно момиче.

Наташа вече потвърди новината, но е категорична, че си е паднала по ума на Мъск и за нея банковата сметка не била от значение. Той също обичал да изтъква, че тя е интелигентна, а не просто красива.

След като

червенокосата красавица беше забелязана

да слиза от

частния самолет

на главния изпълнителен директор на Tesla, информацията, че двамата са заедно в романтичен план, беше потвърдена официално. Според редица американски издания красавицата и Мъск се срещат от няколко месеца. Двамата били много влюбени един в друг и прекарвали доста голяма част от времето си заедно.

Наташа е актриса от австралийски произход. Родена е и е израснала в Нов Южен Уелс. Едва на 14 години, тя получава ролята на Жулиета в постановка на Австралийския младежки театър. В родината си е участвала и в телевизионния сериал Rake, после се премества да живее в Ню Йорк, за да учи в Атлантическото актьорско училище. След като завършва обучението си, тя заминава за Ел Ей, където живее и в момента.

Кариерата й потръгва, след като изиграва една от най-големите поп икони на нашето време - Бритни Спиърс. Изпълнителката на Toxic доста време беше в заглавията на медиите, защото не успя да се освободи от потисничеството на баща си, който бе неин попечител години наред и се разпореждаше с живота и парите й.

Наташа изигра певицата във

филм за живота й,

когато феновете й яростно настояваха тя да бъде освободена от попечителството. Телевизионният филм тогава беше посрещнат с много критики.

"Изпитвам уважение и възхищение към Бритни Спиърс и това, което ме привлече към този филм, е, че в основата си това е наистина феминистка история - коментира тогава Наташа. - И аз като феминистка бях вдъхновена да разкажа историята на пътуването на една жена, която е била изправена пред толкова много предизвикателства, но накрая излезе толкова силна на върха."

Макар и да получава главната роля, филмът за Бритни Спиърс не носи на Наташа необходимата слава, за да завладее Холивуд. След тази продукция, тя играе в още няколко роли, но с нито една не може да блесне пред критиката.

За последно

новото гадже

на Илон Мъск

се снима в биографичен

филм за Елвис Пресли,

където успя да получи важна роля. В него тя играе първата приятелка на Елвис - Дикси Лок.

Лентата се очаква с огромно нетърпение, защото е дело на знаменития Баз Лурман.

Първият трейлър за филма беше пуснат наскоро, а в социалните мрежи самата Наташа Басет потвърди, че ще може да се види на голям екран през юни.