Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Славея Сиракова разгневи обществото, като каза, че й се повръща от майките на деца с увреждания.
Славея Сиракова разгневи обществото, като каза, че й се повръща от майките на деца с увреждания.

Не успя да прости на родителите на деца с увреждания, защити я майка й Илияна

l В моето семейство винаги има място за помощ и човечност, казва дъщерята

l Най-скандалната й връзка е с порноактьора Алекс Ломски

Написаното по темата беше моя лична инициатива." Това заяви пред "168 часа" Славея Сиракова по повод скандалния си статус, че й се повръща от майките на деца с увреждания, който предизвика лавина от негативни коментари срещу нея и семейството й в социалните мрежи.

"Истината е, че беше много добре разбрано, и то от интелигентни и добронамерени хора - продължи Сиракова. -

Извъртяха думите ми по изключително грозен начин,

затова ще се въздържа от коментар."

Въпреки това дъщерята на Наско Сираков и Илияна Раева успя да си навлече гнева на хиляди хора може би защото обстановката с майките на деца с увреждания се нажежава още повече. Критичните коментари срещу нея валяха, но и майка й не закъсня да я защити.

"Долу ръцете от дъщеря ми - яростно написа Раева. - Употребихте ли всички възможни клетви към Славея и семейството ми?! Изхвърлихте ли агресията от собствените си тела?!"

Тези думи обаче отново не бяха разбрани както очакваше семейството. Отново хиляди хора оплюха и Раева за изказването й. "Плодът не пада по-далеч от дървото, а той е гнил." Подобни бяха коментарите на всички, които не одобриха изказванията на Сиракова и майка й.

Въпреки това шефката на федерацията по гимнастика се опита да оправдае дъщеря си, като сподели, че тя от няколко години обикаля и подпомага домове за изоставени деца и такива в неравностойно положение в някои градове на България и София.

"Отначало се връщаше много разстроена. После някак си го прие като нещо, което я правеше много полезна за тези Божии деца, и го правеше с огромно желание - обясни Раева. - Измисляше различни инициативи и им носеше различни неща, оставаше там, знаеше имената на някои от дечицата и историите им, разказваше ни с усмивка за тях и им се радваше искрено. Но

не успя да прости

на родителите им

Е, може и да не е права, но не успя да разбере тези родители."

След цялата критика, която се изсипа върху Славея, тя реши да се извини, като написа: "Преди всичко се извинявам, че с последния си пост засегнах майки и родители, които неправилно са изтълкували думите ми или аз неточно съм изразила онова, което силно ме възмущава последните години! Подкрепям всички вас, които се борите за нормалното съществуване на вашите деца. За първи път ще напиша нещо, което съм премълчавала досега от деликатност и възпитание! Същото, което беше една от причините да напиша този пост. Откакто съм се върнала в България, не един път съм била инициатор и човек, който е подкрепял благотворителни каузи, свързани с домове за изоставени деца с тежки увреждания. В един такъв дом човек може да види съвестните хора, които се грижат за тези деца като за свои... но там може да видиш и безотговорността и безсърдечността на родителите, които са ги изоставили. Прочетох част от коментарите ви и останах изумена от клетвите и злобата, която сте изсипали върху мен и семейството ми! В моя живот винаги е имало място за помощ и човечност към нуждаещите се. Това ме кара да се чувствам щастлива и полезна."

Емоционалното й извинение обаче не пожъна огромен успех.

Като малка тя

се опитва да пробие в художествената гимнастика

и дори привържениците й смятат, че е откраднала грациозността на майка си, но бързо се отказва от този спорт. След това се преориентира към тениса и тренира 7 години, но се отказва заради травми. Преминава и през актьорството в ученическите си години. В Мадрид завършва специалност "Кино и телевизия" и прави първите си стъпки, като участва в документалния филм "Кралските манастири". Накрая се отдава изцяло на модата.

Както е известно, този бизнес винаги е бил в сърцевината на скандала, а Славея определено се слави с лютия си нрав. За да навлезе по-бързо в професията, си слага силикон. По този начин дава старт и на по-разголените си фотосесии.

По думите й снимките не са чак толкова провокативни, а родителите й нямат нищо против тях и дори ги харесват.

Дъщерята на Сираков обича да се снима в разголени фотосесии.
Дъщерята на Сираков обича да се снима в разголени фотосесии.

През годините красавицата беше в обятията на знатни и актуални ергени, сред които личат имената на Ники Михайлов, на нереализирания футболист и всъщност голямата нейна любов Борис Папазов, който я зарязва дори два пъти, и момче на име Никола, с което почти бяха стигнали до сватба.

Голям скандал обаче се разрази в личния й живот през 2016 г., когато реши

да обяви тайната

си връзка с порноактьора

Алекс Ломски

Оказа се, че тя го е разделила със съпругата му Еделвайс, която също е известна порноактриса. Дълго време Сиракова не спираше да залива профила си с техни общи снимки и да тиражира голямата им любов въпреки разликата от 13 години.

Забърка се в скандална връзка с порноактьора Алекс Ломски, която никой не одобряваше.
Забърка се в скандална връзка с порноактьора Алекс Ломски, която никой не одобряваше.

В публичното пространство Илияна Раева и Наско Сираков споделяха, че нямат проблем с връзката на дъщеря си, но близки до семейството твърдят, че това е бил един от основните проблеми.

Розовата приказка обаче не изтрая много време и през лятото на 2017 г. двамата се разделиха. Това потвърди самата Сиракова в социалните мрежи.

Малко след като този скандал утихна, Славея успя отново да сътвори нова бъркотия, като нарече собственика на "Лудогорец" Кирил Домусчиев "задник". Това бе опит да защити баща си Наско и дядо си Петко Сираков.

"Думите на Домусчиев, които засягат Наско Сираков,

ме закачиха по опашката

и ме накараха да се обърна - сподели Сиракова - Петко Сираков за мен не е "Левски", нито "Реал Сарагоса", нито "Славия"... Той е Футболът, който не разбираш, защото смесваш с бизнес без емоция и адреналин. Кога точно реши, че ще определяш успехите на футболисти, изградили история, и кога забрави, че без тази история нямаше да ти обърнем нужното внимание. Моето уважение към хора, като теб е подобно на орела, който от един куршум пада и вълкът го изяжда... Мисли си, че лети високо, но с команда каца на дланта ти!

Ти си един задник."

С тези думи Сиракова показва, че е взела темперамента на майка си, а в колко скандала още ще се забърка, тепърва ще видим.

Четете още:

Славея Сиракова показа как я кълнат във фейсбук и отново се защити с думите: "Такива като вас са доказателство за правотата на думите ми!"

Славея, дъщерята на Илиана Раева, възмути със статус за майките на деца с увреждания: От тях ми се повръща!

Илиана Раева скочи в защита на Славея, която обиди майките на деца с увреждания: Долу ръцете от дъщеря ми!