Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Зрителите ошашавени от различните рейтинги за “ВИП брадър” и “Фермата”

Конкурентите се хвалят, че привличат по 1 млн. зрители на вечер, а рекламодателите се чудят на кой бог да се кланят. Есенният телевизионен сезон започна с гладиаторска битка между Би Ти Ви и "Нова"

 • ОВЕН: Решаване на спор

  ОВЕН: Решаване на спор

  РАБОТА Думата ви ще тежи, ако през трите почивни дни разговаряте уверено и я кажете със спокоен тон. Идеите ви ще бъдат оценени. Не проявявайте прекалени амбиции.

 • ТЕЛЕЦ: Емоции

  ТЕЛЕЦ: Емоции

  РАБОТА Не критикувайте в празничния и почивните дни. Стабилизирайте постигнатото на работното си място. Не ви съветвам да предприемате делови пътувания. От понеделник сте подвластни на емоцията.

 • БЛИЗНАЦИ: Прибързаност

  БЛИЗНАЦИ: Прибързаност

  РАБОТА Деловите срещи в празничния и почивните дни ще бъдат успешни, ако не се поддавате на емоцията си и не се опитвате да наложите мнението си, което може да не е правилно и да бъде отхвърлено от

 • РАК: Успех

  РАК: Успех

  РАБОТА Изпитанията, които Съдбата ви подготвя за трите почивни дни, ще понесете по-лесно с приятели, на които може да се доверите. Не позволявайте проблемите да пречат на задълженията ви.

 • ЛЪВ: Внимание

  ЛЪВ: Внимание

  РАБОТА Дори и малката печалба през трите починвни дни е във ваша полза, ако не проявявате алчността си. Ще ви поканят на делова вечеря. Отидете на всяка цена.

 • ДЕВА: Трудности

  ДЕВА: Трудности

  РАБОТА През трите почивни дни отложете планираните деловите срещи и разговори. Не рискувайте с необмислени инвестиции в проекти с неясни срокове. От понеделник трудностите ще ви изнервят,

 • ВЕЗНИ: Промени

  ВЕЗНИ: Промени

  РАБОТА През почивните дни без особени усилия ще се справите със служебните си задачи. Успехите в материално отношение са с вас, ако сте внимателни при подписването на договори.

 • СКОРПИОН: Конфликти

  СКОРПИОН: Конфликти

  РАБОТА В трите почивни дни са възможни сериозни неприятности с роднини, свързани с имуществени въпроси, които отказвате да разрешите. Не рискувайте, като ги пренебрегвате,