Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Цветелина Оланд: Нямам представа къде са децата ми. В дневника си дъщеричката й пише: "Защо трябва да имам такова детство? Мамо, много те обичам"

В момента нямам представа как са, къде са и как изглеждат децата ми. Това каза българката Цветелина Оланд, чиито деца са взети от норвежката служба за закрила на детето.

 • Лятно кино в Пловдив

  Лятно кино в Пловдив

  Пловдив става поредният град, в който лятното кино ще разнообрази горещите вечери. От 25 юли до 5 август в града под тепетата ще бъдат прожектирани 10 филма на открито - Цар Симеоновата градина,

 • "Арт поток" - Mamma Mia

  "Арт поток" - Mamma Mia

  Фестивал "Арт поток" - Mamma Mia! Парти с вечните хитове на АББА ще се състои на 28 юли в Лозенец, клуб "Хасиенда". С участието на Георги Тошев. Входът е свободен. На 2 август от 20 ч.

 • Делничното "Четене за най-малките лисичета"

  Делничното "Четене за най-малките лисичета"

  Делничното "Четене за най-малките лисичета" събира деца на възраст до 4 години на 24 и 31 юли от 18 ч. на магическо пътешествие в света на детската книга във Вълшебното място на лисиците FOX book

 • Сладоледен фестивал vol.4

  Сладоледен фестивал vol.4

  Четвъртото издание на Сладоледен фестивал vol.4 ще освежи с изобилие от вкусове лятната събота на 28 юли от 10,30 до 5,30 ч. в betahaus Sofia (ул. "Крум Попов").