Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

 • "Любовта е лудост"

  "Любовта е лудост"

  Международният филмов фестивал "Любовта е лудост" продължава в Пловдив до 23 септември. Любителите на световното кино могат да си припомнят какво е любовта в различните й проявления.

 • "Звездни детективи"

  "Звездни детективи"

  Научна работилница "Звездни детективи" очаква малките откриватели в "Музейко" на 23 и 24 септември от 13 до 14 ч. и от 16 до 19 ч. Небесните съзвездия крият шокиращи криминални подробности от живота

 • "Живият огън на традициите"

  "Живият огън на традициите"

  Eдинственият по рода си фестивал "Живият огън на традициите" под надслов "Символ и ритуал" ще се проведе oт 21 до 23 септември в парк "Военната академия".

 • Дейвид Гарет пребори хернията, за да е в София

  Дейвид Гарет пребори хернията, за да е в София

  29 септември е датата за всички нетърпеливи фенове, които очакват да видят Дейвид Гарет на българска сцена. Събитието няколко пъти бе отменяно, тъй като здравето на известния цигулар рязко се влоши.

 • Халед Хосейни се завръща

  Халед Хосейни се завръща

  Авторът на “Ловецът на хвърчила” се завръща с “Молитва към морето” - история, вдъхновена от трагичната съдба на Айлан Кюрди - тригодишното сирийско дете, което през септември 2015 г.

 • “Аз съм ти, Адриана” - третият живот на фаталната героиня на Димитър Димов

  Галерия“Аз съм ти, Адриана” - третият живот на фаталната героиня на Димитър Димов

  Адриана. Млада, красива, умна и емоционална. С очи на русалка. Дъщеря на богат български фабрикант, разглезена от изтънчения безделен живот на жените от своята класа.

 • Тя е!

  Тя е!

  Био̀нсе Жизел Ноулс-Картър е американска певица, актриса, автор на песни и продуцент. Родена е в Хюстън, Тексас. Дарбата на Бионсе е открита от детския й учител по танци Дарлет Джонсън.

 • Коя е тази суперзвезда като дете?

  Коя е тази суперзвезда като дете?

  Можете ли да познаете коя е тази бъдеща суперзвезда като дете? На 7-годишна възраст тя изпълнява „Imagine“ на Джон Ленън в шоу за таланти и печели награда.