Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Славея Сиракова показа как я кълнат във фейсбук и отново се защити с думите: "Такива като вас са доказателство за правотата на думите ми!"

"Славея, пожелавам ти да родиш такова дете!!! Господ не забравя!!! Такова съобщение получила Славея Сиракова във фейсбук от сънародник, който явно не е харесал нейните коментари относно майките с увреждания. Самата Славея твърди, че това е само една от клетвите по неин адрес през последните дни. 

Дъщерята на Наско Сираков и Илияна Раева обаче явно не се е впечатлила от отрицателната енергия, с която я заливат интернет потребителите, и за пореден път защитава позицията си, която предизвика толкова силен отзвук в обществото. Ето какво написа тя по този повод: 

Разбира се, че не забравя! Такива, като теб са доказателство в правотата на думите ми! Ти и една сурия хора ми пожелахте деца, които приемате за бреме, товар и недостатък. За момент се замислих как да отговоря и какво да направя... Има домове мила моя, където хората се грижат за тези изоставени от родителите си деца! Там те учат и своите деца да се грижат за тях ежедневно. Там им научих имената, празнувахме им Рождените Дни и не предполагах, че днес ще ги използвате, като ЕВТИН инструмент с/у мен и семейството ми! Ти моето момиче едва ли ще понесеш гледки, които видях и едва ли ще ги приемеш, както мен! Тази страна на живота я има, но тя не е грозна, нито страшна. Тя е част от ежедневието на хора, които не я приемат, като работа. Защото тези хора ми показаха една човещина, отдаденост и любов към някой в нужда! И живота, и семейството ми, и приятелите ми, И ХОРАТА, и аз самата днес ми дават възможност да бъда себе си.

Още четете: 

Славея Сиракова искала да прави частна градина за деца на бедни родители

Славея Сиракова - разпад на ценности, но най-вече разпад на човещина

Коментара ()

Вашият коментар