Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

"Славея, пожелавам ти да родиш такова дете!!! Господ не забравя!!! Такова съобщение получила Славея Сиракова във фейсбук от сънародник, който явно не е харесал нейните коментари относно майките с увреждания. Самата Славея твърди, че това е само една от клетвите по неин адрес през последните дни. 

Дъщерята на Наско Сираков и Илияна Раева обаче явно не се е впечатлила от отрицателната енергия, с която я заливат интернет потребителите, и за пореден път защитава позицията си, която предизвика толкова силен отзвук в обществото. Ето какво написа тя по този повод: 

Разбира се, че не забравя! Такива, като теб са доказателство в правотата на думите ми! Ти и една сурия хора ми пожелахте деца, които приемате за бреме, товар и недостатък. За момент се замислих как да отговоря и какво да направя... Има домове мила моя, където хората се грижат за тези изоставени от родителите си деца! Там те учат и своите деца да се грижат за тях ежедневно. Там им научих имената, празнувахме им Рождените Дни и не предполагах, че днес ще ги използвате, като ЕВТИН инструмент с/у мен и семейството ми! Ти моето момиче едва ли ще понесеш гледки, които видях и едва ли ще ги приемеш, както мен! Тази страна на живота я има, но тя не е грозна, нито страшна. Тя е част от ежедневието на хора, които не я приемат, като работа. Защото тези хора ми показаха една човещина, отдаденост и любов към някой в нужда! И живота, и семейството ми, и приятелите ми, И ХОРАТА, и аз самата днес ми дават възможност да бъда себе си.

Още четете: 

Славея Сиракова искала да прави частна градина за деца на бедни родители

Славея Сиракова - разпад на ценности, но най-вече разпад на човещина