Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

На 2 март 19 години навърши нарязаната с макетно ножче Дебора. 
СНИМКИ: Личният й Инстаграм профил
На 2 март 19 години навърши нарязаната с макетно ножче Дебора. СНИМКИ: Личният й Инстаграм профил

На 2 март 19 години навърши нарязаната с макетно ножче Дебора. Рожденият ден новоизгряващата фолкпевица от Стара Загора посрещна с корона в косите и бяла рокля с пера на известна модна къща, съобщава "България Днес".

"Тази година си пожелах само здраве и разбирателство! Честита баба Марта на всички! Бъдете много здрави и щастливи! Чувствах се като истинска принцеса", сподели в социалните мрежи Дебора Михайлова.

Случаят с Дебора нашумя миналото лято и провокира серия от протести в цялата страна, както и промени в закон.

18-годишната тогава беше нарязана с макетен нож и раните бяха обработени с 400 шева, а обвиненият за насилието Георги беше пуснат на свобода. След като получи още едно обвинение, съдът му определи мярка "задържане под стража".

Подкрепата, която засвидетелства цялата държава към Дебора, успя бързо да вдъхне кураж на младото момиче и половин година след случая тя пусна първата си поп-фолк песен - "Разбити мечти"

Премиерата й беше на 30 декември с младата звезда Лидия. Тогава 18-годишното момиче пусна снимка в инстаграм, на която се виждат белезите по краката й и пише: "Коледа е време за чудеса!".