Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Мартин Петров и Стилиян Петров преди конгреса на БФС. СНИМКА: LAP.BG
Мартин Петров и Стилиян Петров преди конгреса на БФС. СНИМКА: LAP.BG

Димитър Бербатов, Стилиян Петров и Мартин Петров отидоха лично при Георги Иванов и пред цялата зала го поздравиха за избора му за президент на БФС.

Веднага след това пред огромния брой очакващи ги представители на медиите Бербатов обяви, че с двамата му верни другари ще продължат да вървят с гордо вдигнати глави. Стилиян и Мартин обаче заявиха с категоричност, че те са дотук с българския футбол.

"Господин Иванов си обяви Изпълкома, аз до края ще съм с Димитър Бербатов. Искам да поздравя Георги Иванов и да му пожелая успех. Ние сме истински и се видя, че искаме да работим за българския футбол. Стилиян Петров е дотук с българския футбол! Стилиян Петров няма да бъде в българския футбол. Искам да благодаря на целия екип на Димитър. Има хора, които искат да търсят нещо различно. Ние можем да се гордеем, че застанахме с лицата си и имената ни остават чисти. Три години се борим с проблемите в БФС", заяви Стилиян Петров.

"Аз също съм дотук с българския футбол. Ще ви помоля повече да не ме търсите, за да коментирам български футбол. Опитахме се за три години да направим нещо. Дадохме всичко от себе си", заяви Мартин Петров.

Георги Иванов-Гонзо бе избран за президент на БФС още на първи тур. Той спечели с 235 гласа (с 1 повече от необходимото, за да няма балотаж), а основният му конкурент Димитър Бербатов събра 181 гласа.

Георги Иванов събра 235 гласа при гласували 469 от регистрирани 469 делегати.

Недействителни гласове - 3.

Действителни гласове - 466.

Необходими гласове за победа - 50% + 1 глас от всички действителни гласове - 234 гласа.