Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Сани Жекова се врича на любимия си Христо.
СНИМКА:ИНСТАГРАМ ПРОФИЛ НА АЛЕКСАНДРА ЖЕКОВА
Сани Жекова се врича на любимия си Христо. СНИМКА:ИНСТАГРАМ ПРОФИЛ НА АЛЕКСАНДРА ЖЕКОВА

Би Ти Ви ожени трима свои водещи, победителите от риалити формати на Нова също стигнаха до олтара

Никой не знае защо всички приказки завършват със сватби, но всеки се надява в израза “и заживели щастливо” да е заключена паролата за всички хубави неща, които човек може да има, види и усети до края на живота си. В опит да продължат приказката и след брака няколко популярни личности от българския шоубизнес отидоха тази година до олтара.

След 12 години заедно и две деца Алек Алексиев и Яна Титова се ожениха в замък

Актьорите Алек Алексиев и Яна Титова са заедно от 12 години и имат две дъщери - Ая на 9 години и Хана на 4 години. Миналата година Алек решава да предложи брак на Яна. А през тази са се оженили тайно в малък италиански замък. Първо подписват в Пловдив, а след това празнуват 4 дни заедно с около 40 от най-близките си хора. “Оженихме се, защото от 12 години сме заедно и осъзнахме, че може би сме един за друг – 12 години, 2 деца и куче и след кучето осъзнахме, че можем да си го позволим това нещо”, разказва актьорът пред Би Ти Ви.

Първоначално Яна била готова да се омъжи в плажна рокля, а Алек – с къси панталони. Кумовете им – Валентина и Александър Каролеви, обаче ги убеждават да се спрат на традиционните рокля и костюм. Кумата води бъдещата булка в сватбен магазин и ѝ предлага само да пробва класическа булчинска рокля. “Тя знаеше много добре, че в момента, в който облека класическа сватбена рокля, веднага ще се харесам и ще разбера защо всъщност е този ден. Оттам нататък идеята за плажната рокля се изгуби тотално някъде”, разказва Титова. Децата били много щастливи от решението на родителите си да се оженят. Първата покана, която двамата актьори правят, дали именно на дъщерите си. 

Яна Титова и Алек Алексиев с двете си дъщери в сватбения ден
СНИМКА: БИ ТИ ВИ
Яна Титова и Алек Алексиев с двете си дъщери в сватбения ден СНИМКА: БИ ТИ ВИ

Актрисата Радина Боршош каза “да” на фотограф

В края на юни актрисата Радина Боршош се врече във вечна вярност на любимия си Владимир Томашевич. Младоженецът е професионален фотограф със склонност към лекия хумор в кадър. Тържеството се състоя близо до язовира “Пасарел”, а булката бе избрала лека рокля с презрамки и дантели. “Най-нежната, най-щастливата, най-неспиращата да танцува булка на света”, написа във фейсбук Теодора Духовникова за Радина Боршош, публикувайки снимки от тържеството. За музиката на сватбата се е грижил Свилен Ноев от “Остава”. 

Радина Боршош с Теодора Духовникова и Свилен Ноев
СНИМКА: ФЕЙСБУК НА ТЕОДОРА ДУХОВНИКОВА
Радина Боршош с Теодора Духовникова и Свилен Ноев СНИМКА: ФЕЙСБУК НА ТЕОДОРА ДУХОВНИКОВА

Сани Жекова мина под венчило през лятото

През юли тази година една от най-добрите ни сноубордистки - Александра Жекова, се омъжи. 35-годишната спортистка се врече във вечна вярност на любимия си Христо, с когото през 2021 г. станаха родители на момиченце – Христина. Сватбата се състоя в София, а църковният брак - в храма “Света София”. За тържествения ден булката бе избрала рокля от нежен сатен, с изчистена кройка, с V-образно деколте и разкрояващ се силует по дължината, описващи изящната ѝ фигура.

“Благодаря ти, че си моята опора и стоиш до мен в трудни и тежки моменти. Твоята непоколебима подкрепа и любов ми дадоха сили да преодолея всяко препятствие”, написа Жекова в емоционален пост в инстаграм.

Маестрото от “Ку-ку бенд” вдигна сватба с Виктория Готева от Би Ти Ви

От тази година Евгени Димитров-Маестрото отново е в отбора на семейните мъже. Причината за това е красивата новинарка на Би Ти Ви Виктория Готева. Двамата вдигнаха романтична морска сватба на 18 юни в курорта Лозенец. За връзката им се знае малко, защото те предпочитат да пазят личния живот за себе си. Известно е, че са заедно от няколко години, а самото събитие се е случило в тесен кръг. И двамата са свързани с Би Ти Ви.

Виктория Готева работи в нюзрума на телевизията от 2016 г. Била е репортер, а впоследствие става водещ на новинарските емисии. Маестрото е сред основните лица в “Ку-ку бенд” от основаването на групата. Той бе и част от “Шоуто на Слави”, което се излъчваше по Би Ти Ви.

Както “24 часа” писа преди време, не телевизията, а музиката ги събира. Новинарката решила да вземе уроци по пиано при прочутия музикант. И от урок на урок пламнала любовта между тях. 

Виктория Готева и Евгени Димитров-Маестрото 
СНИМКА: ИНСТАГРАМ НА ВИКТОРИЯ ГОТЕВА
Виктория Готева и Евгени Димитров-Маестрото СНИМКА: ИНСТАГРАМ НА ВИКТОРИЯ ГОТЕВА

Полина Гергушева стана Мечкуева

На 18 август водещата на “Би Ти Ви Новините” Полина Гергушева се омъжи за дългогодишния си партньор Борис Мечкуев. Двамата са заедно от шест години и имат тригодишен син, кръстен на баща си Борис.

Семейството сключи църковния брак в Лозенския манастир “Свети апостоли Петър и Павел”. Тържеството бе в град Елин Пелин. Младоженците избират две двойки кумове - семейство за църковния брак и най-добрите си приятели за изнесения ритуал. Там малкият Борис носи пръстените на родителите си до олтара, а таткото на булката я предава в ръцете на съпруга ѝ. След сватбата Полина взе фамилията на мъжа си и вече е Полина Мечкуева. 

Полина и Борис Мечкуеви  
СНИМКА: CINEMATIC 4
Полина и Борис Мечкуеви СНИМКА: CINEMATIC 4

Филип Аврамов кумува на Калин Вельов

“Човек и добре да живее… се жени. Три пъти го предупредих, но той си го искаше. А е трогателно, че Калин не знаеше, че ще станем роднини по този начин”. Това написа актьорът Филип Аврамов по повод сватбата на Калин Вельов и любимата му Ирина Вълкова. Двамата избрали именно Аврамов да бъде техен кум. В края на октомври перкусионистът, певец и бивш депутат Калин Вельов заведе до олтара жената, с която дели живота си в последните години.

“Три пъти “Ура!” за новото семейство Вельови! Обичаме ви”, написа още кумът. Сред гостите бе и боксьорът Тервел Пулев. Той пък написа в социалните мрежи: “Въобще приказно, но импровизирано сватбе! Желая на семейство Вельови да живеят в хармония и разбирателство, както и досега. Да се подкрепят и да се обичат!”. 

Младоженците Калин Вельов и Ирина Вълкова позират с кумовете, с Тервел Пулев и жена му, и с кучето си. 
СНИМКА: ИНСТАГРАМ ПРОФИЛ НА ТЕРВЕЛ ПУЛЕВ
Младоженците Калин Вельов и Ирина Вълкова позират с кумовете, с Тервел Пулев и жена му, и с кучето си. СНИМКА: ИНСТАГРАМ ПРОФИЛ НА ТЕРВЕЛ ПУЛЕВ

Мина Илиева и Илия Илиев се ожениха на брега на Бяло море

Водещият и продуцент на спортната редакция на Би Ти Ви Илия Илиев се ожени за своята годеница Мина на 28 юли. За съдбовния момент те бяха избрали солунското крайбрежие. Двамата се ожениха точно 6 години след като се сгодяват. Илия Илиев и Мина Илиева се запознават и събират в БНТ. Сега са в две конкурентни медии.

Мина Илиева, освен водещ на новини и репортер в Нова телевизия, е вокален изпълнител и в групата на Стефан Диомов – “Петте сезона”. Двамата имат дъщеричка Ева на 5 години, която не успя да присъства на сватбата на мама и татко, защото тренира художествена гимнастика и бе на спортен лагер. 

Мина Илиева и Илия Илиев на сватбата си
СНИМКА: ФЕЙСБУК ПРОФИЛ НА МИНА ИЛИЕВА
Мина Илиева и Илия Илиев на сватбата си СНИМКА: ФЕЙСБУК ПРОФИЛ НА МИНА ИЛИЕВА

Боро Първи с приказна сватба в двореца до Балчик

31-годишният музикант Борис Мравков, познат с псевдонима си Боро Първи, се ожени в началото на септември за художничката Ани Пунчева в двореца в Балчик. От снимките на младоженците в инстаграм става ясно, че на сватбата им е пял колегата му Криско. За булката се знае, че е завършила бакалавърската си степен по журналистика в University of Westminster в Лондон. След три години в чужбина избира да се върне и да продължи образованието си в България. Създава свой блог, рисува в областта на абстрактния експресионизъм.

Боро Първи се ожени за любимата си Ани Пунчева в двореца в Балчик.
СНИМКА: ИНСТАГРАМ
Боро Първи се ожени за любимата си Ани Пунчева в двореца в Балчик. СНИМКА: ИНСТАГРАМ

Златка Райкова стана булка за първи път

Носителката на титлата Miss Playmate 2007 стана булка през септември, само четири месеца след раждането на втория си син. Тя стигна до олтара с бащата на бебето Карен Хачатрян. За сватбения ден красавицата бе заложила на пищна рокля с голямо деколте. Моделката от Пазарджик се сгоди за бившия тенисист през октомври 2022 г. на гръцкия остров Миконос, а в края на миналата година обявиха, че ще стават родители.

37-годишната красавица има в биографията си няколко годежни пръстена от различни мъже, но стигна до сватба едва сега. Освен на малкия Карен от връзката си с младоженеца тя е майка и на Благой Георгиев-младши, син на известния футболист. 

Златка Райкова и Карен Хачатрян
Златка Райкова и Карен Хачатрян

Победителят от “Игри на волята” Алекса Ерски взе Елица Янкова

През юни Алекса Ерски – победителят в “Игри на волята”, и Елица Янкова си казаха заветното “да” в църквата “Свети Седмочисленици”. Седемкратният шампион на Сърбия по борба и олимпийската медалистка Елица Янкова влязоха като двойка в риалити предаването на Нова тв, а след победата решиха да узаконят връзката си.

В деня на сватбата духов оркестър и тъпани огласиха центъра на София в чест на младоженците. Гостите на събитието получиха и подарък по една бутилка българска и сръбска ракия. Сред важните гости на тържеството бе българо-сръбската двойка Евгения и Ваня Джаферович. Евгения бе участник в същия сезон на “Игри на волята” и именно там стана близка с младоженците. 

Младоженците Алекса Ерски и Елица Янкова с кумовете си Евгения и Ваня Джаферович
 СНИМКА: ИНСТАГРАМ ПРОФИЛ НА ЕВГЕНИЯ ДЖАФЕРОВИЧ
Младоженците Алекса Ерски и Елица Янкова с кумовете си Евгения и Ваня Джаферович СНИМКА: ИНСТАГРАМ ПРОФИЛ НА ЕВГЕНИЯ ДЖАФЕРОВИЧ

Победителят в Hell's Kitchen се ожени в Шкорпиловци

В началото на септември победителят от кулинарното риалити Hell's Kitchen Станислав Иванов, вече в екипа на “На кафе”, заведе до олтара гримьорката Божидара. Двамата се ожениха на морския бряг в курорта Шкорпиловци, а дрескодът на сватбата бе бяло. Булката бе заложила на дантелена рокля с воал, а Станислав - на костюм без вратовръзка. Сватбената торта на няколко етажа е приготвена лично от младоженеца. 

Станислав и Божидара Иванови.
Станислав и Божидара Иванови.

Победителите от “Един за друг” вдигнаха две сватби

Бившият сървайвър Явор и любимата му Виктория, бивша адреналинка в “Господари на ефира”, станаха известни на широката публика с победата си в риалити предаването на Нова тв “Един за друг”. На прага на предаването те влязоха като двойка без брак с общо дете.

След като спечелиха риалити формата, решили да се оженят. Двамата подписаха в началото на лятото, а през август вдигнаха пищна сватба. Булката бе избрала елегантна дълга рокля с голямо деколте. Младоженецът бе заложил на костюм с папийонка. Гости на събитието бяха много известни личности, както и участници от “Един за друг”. 

Сватбата на Явор и Виктория след победата им в риалити шоуто “Един за друг”
СНИМКА: ИНСТАГРАМ ПРОФИЛ НА VIKTORIA_V_KEY
Сватбата на Явор и Виктория след победата им в риалити шоуто “Един за друг” СНИМКА: ИНСТАГРАМ ПРОФИЛ НА VIKTORIA_V_KEY