Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Петър Хубчев
Петър Хубчев

Част от треньорската професия е да не те харесват всички. Най-важно е клубът да просъществува. Нямам какво да кажа на привържениците на “Левски”.

Най-важно е клубът да просъществува. Както един политик от по-далечното минало беше казал, когато му дойде времето, ще бъда принуден да покажа някои документи.

Както пък сега е модерно да се казва, всеки сам си преценя кой е виновен и кой - не. Ще покажа документите, когато му дойде времето.

Така в типичния си обран стил коментира отношенията си с “Левски” бившият наставник на “сините” Петър Хубчев, който се завърна в българското футболно първенство отново начело на “Берое”.

След раздялата с тима от “Герена” през лятото на 2020 г. бившият национален селекционер е в тежък спор, стигнал и до ФИФА, със “синия” клуб за дължими суми. Този случай вече се влачи година и половина и е голям проблем при финансовата криза в “Левски”. Това води до непрестанни атаки към Хубчев, който от своя страна е съвсем нормално да търси правата си без сантименти, тъй като работи за пари.

След донеслата много позитивни емоции за фенове и отбор победа над “Локо” (Пд) с 2:1 на “Герена” пък наставникът на “сините” говори и по темата за евентуално привличане на бившия капитан на националния отбор на България Ивелин Попов.

“Дай боже един ден Ивелин Попов да е играч на “Левски”. Видяхме се преди Нова година съвсем случайно и приятелски си поговорихме.

Той трябва да реши какво ще е бъдещето му. Ако иска да се прибере в България, вратите на “Левски” са отворени широко”, категоричен бе Мъри.

“Пет и половина е оценката ми по десетобалната система. Трябваше да спечелим по-убедително. Искам да изградим отбор, който да доминира. “Локо” показа увереност, а ние бяхме под напрежение. Трябва да благодарим на привържениците - напълниха стадиона и така ни помогнаха”, каза още Стоилов.

Преди мача феновете почетоха годишнината от гибелта на клубния патрон Васил Левски и направиха шествие от паметника до “Герена”.