Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

  • Заради красотата му Павел Иванов е сочен за следващия Стефан Данаилов, а ролята на обожавания Гунди допълнително разпалва интереса към него
  • Филип Буков разтопява жени от всякакви възрасти, Петър Дочев респектира с особена харизма дамите
  • Българският Кен, Благомир Мастагарков, отказва да бъде Ергена и впечатлява с джентълменско присъствие в "Игри на волята"

Високи, тъмнокоси и атлетични. Такива са новите секссимволи в българското кино, телевизия и театър, които най-сериозно развълнуваха дамите с харизмата и изявите си през изминалата 2023 г. Трудно някой би намерил забележки към външния вид на тези изваяни господа, които освен всичко са талантливи и работливи. Лошата новина за купищата им почитателки е, че повечето са сериозно обвързани. Ето кои са в топ 6 на най-желаните популярни мъже у нас.

Като че ли всички обстоятелства тласкат актьора Павел Иванов към това да заеме първото място в женските сърца и изобщо в сърцата на зрителите, бидейки звездата в най-чакания ни филм през 2024 г.

Заради красотата му той е сочен за новия Стефан Данаилов, а в момента черпи огромен заряд от ролята си (и съответно приликата) с друга обожавана икона, по която дамите са били луди, а именно Георги Аспарухов-Гунди.

Павел Иванов
Павел Иванов

30-годишният актьор, който е родом от Русе, се готвил като спартанец за филма "Гунди - легенда за любовта". За щастие, от дете е отдаден на спорта, но за да бъде изряден по отношение на автентичното си присъствие пред камерата, се изправя в борба със самия себе си.

"Оцених способностите си и бързо след това описах недостатъците - обясни през юни в интервю за "24 часа" Иванов. - Сигурният път към силата и издръжливостта беше да започна да катеря стълбицата на мускулната маса до неузнаваемост (95 кг), за да мога в последния момент, преди снимките на филма, да вляза и в режим на извайване (cut сесия, отслабване, почистване на логичните омазнителни грешки) до 85 кг. Впоследствие започнах да манипулирам и режима си на хидратация, за да мога да контролирам работата си в обсега на 80-85-килограмовата телесна маса. Щом бях готов с това, веднага обърнах внимание на способностите си с футболната топка. Поставих доминанта цел пред себе си - да придобия максимално добри умения с топката."

Иванов, който стана известен с участието си в сериала "Татковци", приема присърце предизвикателството да върне към живот на големия екран футболната легенда. Отговорността е огромна, но той не се плаши лесно, тъй като е завършил в НАТФИЗ точно класа на проф. Стефан Данаилов, за чийто наследник е определен от широката публика. Актьорът сподели пред "24 часа", че един от най-ценните уроци, които е получил от своя професор, е: "По-ведро!". Според него именно Ламбо е аналогът на Гунди в киното.

За Иванов тази година е изключително динамична, защото освен всичко той стана баща за първи път. Актьорът пази ревностно личния си живот в тайна и дори не разкрива пола на бебето, а през 2022 г. благодарение на пост в инстаграм се разбра, че е предложил брак в Рим на половинката си - балерината Марина Стоилова.

Светлините на прожекторите подчертават ефектно присъствието и на друг красавец, който не оставя дамите безразлични. С излъчването си на благородник актьорът Владимир Зомбори лесно приковава вниманието към себе си и за радост на женската аудитория още от 7 януари се завръща в главната роля на Филип във втория сезон на любимия сериал "Вина" по БНТ. Със сигурност именно неговата харизма и игра пред камерата в партньорство с Елена Телбис е една от магичните съставки за успех на поредицата.

За Зомбори, който израства в Пловдив, 2023 г. несъмнено бе успешна в професионален план, тъй като той впечатли не само зрителите пред малкия екран, но и тези в киносалоните. Актьорът получи отлични отзиви за ролята си на насилника Камен в лентата "Игра на доверие", режисирана от Мартин Макариев и по идея на Яна Маринова.

Зомбори в кадър от "Игра на доверие" заедно с Луиза Григорова
Зомбори в кадър от "Игра на доверие" заедно с Луиза Григорова

Филмът засяга тежките теми за физическото и психическото насилие, а за Зомбори работата е предизвикателна най-вече с това, че за първи път трябва да влезе под кожата на негативен персонаж. Дотогава се изявява само в обувките на положителни герои, но се оказа, че и да е "лош" му отива.

Като дете Зомбори мечтае да стане пожарникар и космонавт, но през рисуването и сценографията стига до актьорското майсторство в класа на проф. д-р Атанас Атанасов.

И не, Зомбори не е свободен. Сърцето му принадлежи на актрисата Весела Бабинова, с която имат дъщеричка - тригодишната Йоана.

Също обвързан, но без да е баща, е и актьорът Филип Буков, който нашумя с ролята си в сериала "Откраднат живот" и надгради симпатиите с участието си в "Татковци". 30-годишният чаровник разтопява жени от всякакви възрасти, които не се свенят да споделят открито възхищението си към него.

Филип Буков
Филип Буков

След участието му в "Сървайвър" Буков се сдоби със своя рубрика в bTV, като зае мястото на колегата си Иво Аръков в предаването "Животът по действителен случай", водейки "Топ 10". 

Любимецът на публиката блесна и на големия екран тази година в главната роля в криминалната комедия "Аферата Пикасо". В лентата има горещи сцени между него и Диляна Попова.

"Пак ми дадоха най-трудната роля - пошегува се той. - Какъв е този късмет, не знам!"

От дете Филип практикува всякакви спортове - сноуборд, бокс, колоездене, кайт, мотоциклетизъм, а в момента е стриктно отдаден на фитнеса. Интензивните му тренировки, строг хранителен режим и ефектните резултати от тях той щедро демонстрира в социалните мрежи, трупайки още и още последовател(к)и.

Буков не се пести на хумористични публикации в профилите си и по-рядко споделя твърде лични моменти, но все пак не крие жената до себе си - красивата Ива.

По отношение на любовта актьорът Петър Дочев, който наследи Сашо Кадиев в "Преди обед", с охота споделя както личното, така и професионалното си време с любимата жена. Но не обича да говори за връзката си пред всички.

С неговата половинка Ирмена Чичикова се снимат заедно в най-новия сериал на БНТ "Тревожност", вдъхновен от истински истории от практиката на психотерапевти, като двамата влизат в ролите на пациенти.

Дочев е известен в артсредите със способността си да омагьосва дамите с лекота. Затова свидетелства режисьорът Виктор Божинов пред "24 часа" по повод на това, че актьорът ще бъде една от изненадите в новите епизоди на "Вина".

"Петър винаги е подготвен - коментира Божинов. - Заспа за ролята, от която имахме нужда. С него е много приятно да се работи, защото е интелигентен и с особена харизма, която доста респектира женския състав на снимачния екип."

Петър Дочев в кадър с Койна Русева от фрапантната фотосесия за колекция на дизайнера Едис Пала.
СНИМКА: ГЕОРГИ АНДИНОВ
Петър Дочев в кадър с Койна Русева от фрапантната фотосесия за колекция на дизайнера Едис Пала. СНИМКА: ГЕОРГИ АНДИНОВ

Още преди да стане партньор на Деси Стоянова в "Преди обед", през 2022 г. Дочев бе основен виновник за буря от реакции в социалните мрежи към черно-бяла фотосесия с Койна Русева като муза на дизайнера Едис Пала за негова колекция. Големият въпрос беше - кой е мъжът без дрехи, с когото тя позира? Бързо стана ясно, че в най-смелите кадри от серията снимки чисто голият Аполон до актрисата е именно Петър Дочев.

С атлетичен вид и изваяни форми за пример се слави особено Наум Шопов. Освен това актьорът и водещ е наследил доста от излъчването на баща си Христо Шопов, който някога с ролята си във "Вчера" (и не само) си спечели орди от луди обожателки. Наум също е високо оценен от женската аудитория, която го хареса още при дебюта му на малкия екран в "Откраднат живот" през 2017 г.

Наум Шопов
Наум Шопов

В личен план оттогава до днес за него няма промяна - той е все така щастлив с половинката си Теа Минкова, с която са една от най-харесваните инфлуенсърски двойки. Единствената разлика за тях е, че вече не са само гаджета, но и родители на четиригодишната Амая. Тази година Теа се присъедини към Наум във воденето на новия сезон на "Ергенът", който през есента бе заснет на гръцкия остров Родос.

Добра новина все пак има и тя е, че красавецът от последния сезон на "Игри на волята" - Благомир Мастагарков, няма приятелка в момента. Полуфиналистът в най-гледаното предаване тази есен омая купища почитателки с перфектна външност, но и с джентълменско и спортсменско поведение пред камерата.

Благомир Мастагарков
Благомир Мастагарков

31-годишният пловдивчанин е професионален модел с над 10 години опит на модния подиум. Наричат го българския Кен заради приликата му с известната мъжка кукла. Занимавал се е професионално с футбол и е играл в юношеския национален отбор на България и в "Локомотив" (Пловдив).

Не е изненадващо, че получава предложение да бъде Ергена в романтичното предаване на bTV, но отказва. Мастагарков не смята, че би могъл да намери любовта по такъв начин. Както и че изобщо би паснал в този тв формат, затова предпочита да се хвърли в изпитанието "Игри на волята" на NOVA.

А че сърцето му в момента е свободно, призна самият той по време на участието си в "Черешката на тортата", когато стана ясно, че може и да готви.