Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Григор Димитров
Григор Димитров

Тенисистът два часа с усмивка понесе удара на първата фенска вълна в България след триумфа му във Франция

С усмивка, макар и уморен, Гришо понесе удара на първа фенска вълна, която го заля при краткото му завръщане в България след грандиозното представяне в Париж.

Тенисистът, който вече е под № 14 в света, бе звездата на събитие, домакинствано от Bianchet. Швейцарският производител, известен със своите часовници с турбийон, представи най-новия си шедьовър - часовника Flying Tourbillon Grande Date.

Само 200 часовника с тази марка са произведени през миналата година, всеки един е с цена 65 000 швейцарски франка. Колекционери в Европа, Азия, Латинска Америка и успели млади юпита са в дългия списък на чакащи за модела, който бе върху ръката на Григор - глобалния бранд посланик на Bianchet.

“За нас е чест да работим в тясно сътрудничество с Григор, който е страхотен партньор за Bianchet. Той е много добре запознат с часовниците и техните механизми, които са символ на елегантност и честна игра - уважавани ценности за нашата марка”, разказа Родолфо Феста Бианше, основател и главен изпълнителен директор на Bianchet. 

Григор Димитров и Родолфо Феста Бианше, основател и главен изпълнителен директор на Bianchet, позират с най-новия швейцарски часовник.
Григор Димитров и Родолфо Феста Бианше, основател и главен изпълнителен директор на Bianchet, позират с най-новия швейцарски часовник.

В това време българинът, който снимаше събитието със своя телефон, репликира: “Благодаря за часовника!”.

В елегантен сив костюм, без вратовръзка, усмихнат и сърдечен с всеки, който поиска да говори и да се снима с българската звезда, бе тенисистът.

“Вече една година с удоволствие нося часовниците с турбийон Bianchet и ги препоръчвам на всеки, който е активен и държи на най-доброто качество. Моите часовници станаха част от мен и аз напълно подкрепям основателите на Bianchet да продължават да разширяват границите на прецизността и перфектността, за да създават още изключителни часовници”, каза Григор пред гостите в “Оборище 5”.

Новият Flying Tourbillon Grande Date от Bianchet, представен на събитието, спечели престижната награда Best Start-Up Watch на международните награди Temporis.

 Кои бяха българите, стиснали ръката на № 14 в световния тенис, вижте в събота.