Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СНИМКА: Архив
СНИМКА: Архив

Добричлия се опита да открадне пари от жена, съобщават от Областната дирекция на МВР. На 5 януари, около 17,45 ч., е подаден сигнал от 28-годишна жена от Добрич. На 3 януари, около 11,00 ч. в централната градска част непознат мъж е поискал наличната й сума пари. След отказ от нейна страна, мъжът отправил нецензурни думи и побягнал в неизвестна посока. От проведените полицейски действия е установен извършителят на деянието. Той е на 30 години от Добрич. В хода на работа е установено, че той е поставен под пълно запрещение. Материалите по случая са докладвани на Районна прокуратура-Добрич. По случая се извършва проверка.

Задържан е и мъж, опитал се да отнеме пари от възрастна жена, като я заплашил с нож. На 4 януари, около 19 ч., 85-годишна жена е подала сигнал в полицията, че пред входната врата на жилището й по ул. „Черно Море” в град Добрич непознат мъж, държейки нож в ръка, е направил опит да отнеме наличната й сума пари. Пострадалата се оплакала на свой съсед, а извършителят напуснал местопроизшествието. От проведените незабавни действия е установен извършителят на деянието. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан 53-годишен мъж от Добрич.

Материалите по случая са докладвани на прокуратурата в Добрич. Той е привлечен в качеството му на обвиняем, наложена му е мярка за неотклонение „подписка”. По случая се работи в условията на досъдебно производство.