Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Бившaта аржентинска моделка на "Плейбой" Наташа Джайт  СНИМКА: инстаграм/natjaitt
Бившaта аржентинска моделка на "Плейбой" Наташа Джайт СНИМКА: инстаграм/natjaitt

Бившaта аржентинска моделка на "Плейбой" Наташа Джайт  е открита мъртва в леглото след парти край Буенос Айрес, пише немското издание "Билд".

Брат й твърди: „Всичко сочи към убийство, въпреки че няма как да го докажа".

Наташа Джайт е особено известна личност в родната си страна Аржентина. Тя беше модел, радио-водещ, финалист през 2004 г. в испанската версия на "Big Brother". През април миналата година тя отправи тежки обвинения за педофилия към аржентински политици и спортисти по телевизията. Няколко младши играчи от "Ривър плейт" и от "Индепендиенте" наскоро потвърдиха думите на Наташа, като споделиха, че са били сексуално малтретирани.

"Ако някога открият трупа ми, не е било самоубийство", пише в туитър Наташа, след като скандалът се разраства. "Внимание: Нямам намерение да се самоубивам! Няма да се давя във вана в банята, няма да се застрелям. Ако нещо такова се случи с мен, не съм го направила аз", пише още 41-годишната моделка.

Смъртта на Наташа е придружена с множество спекулации. Според местните медии тя е била на парти в петък в тесен кръг от познати, умира от множествена органна недостатъчност след консумация на кокаин, ЛСД и алкохол. Наташа се срещнала със собственика на нощния клуб „Xanadu“ , който се намира северно от Буенос Айрес.

Тя лежеше гола на леглото ми, движеше тялото си нагоре и надолу.Отидох при нея и я докоснах, без да кажа нито дума. После лежеше спокойно, с лицето надолу и аз си помислих, че е заспала. Така че си тръгнах, разказва през Си Ен Ен собственикът на клуба Гилермо Гонзало Ригони.

При аутопсията са открити следи от кокаин в носната кухина на Наташа.

Семейството на Наташа и адвокатът й твърдят, че тя не е употребявала наркотици.

"Сестра ми искаше да живее. Нищо от случилото се не ми изглежда нормално", каза братът на моделката.

Наташа има две деца.