Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Ваня Григорова
Ваня Григорова

Никога не съм поемала ангажимент, че ще работя без пари и никой не смята, че човек ще работи за обществото срещу 1000 лв. заплата. Това бе отговорът на Ваня Григорова в предаването на БНР "Неделя 150", когато бе помолена да коментира думите на Корнелия Нинова, че е "излъгала много пъти заради сглобката с ГЕРБ и за високите заплати".

"Аз инициирах срещи между кмета Терзиев и медицински и транспортни работници и се стигна до увеличение на заплатите - обясни още Григорова. - Г-жа Нинова, когато говори за заплати, е добре да поработи в парламента по темата, вместо да прави забележки към мен.

По отношение на сглобката с ГЕРБ, това е поредната манипулация на Нинова, тя се опита да счупи коалицията още преди кампанията, ние се регистрирахме в последния момент, продължи да работи срещу нас по време на кампанията, аз казах, че няма да подкрепя никой от техните кандидатури и се премина към преговори кои да са членове на комисиите. В преговорната група не бях аз, а Таков и нейната кандидатура Диана Донова - тя трябва да бъде обвинявана за сглобка с ГЕРБ." (Донова е шеф на градската организация на БСП - бел. ред.).

"Не БСП застанаха зад мен на местните избори, г-н Таков ме канеше много настойчиво и няколко месеца чакаше за отговор дали ще се съглася да подкрепя тях, а не те мен - коментира Григорова. - Той нямаше да има добър резултат без мен и сега го наказват. Всички бяха наясно 3-4 месеца преди местните избори, че БСП нямаше шанс да вкара повече от 3-4 съветници, това са факти."