Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Снимка: Архив
Снимка: Архив

Двама мъже на 23 и на 25 години и непълнолетно момче са арестувани на метри от ауди с крадени номера. Полицията е категорична, че и тримата са били в автомобила преди това.

Полицейски патрул проверил аудито, което било спряло насред село Добротич. Тримата били до возилото. Проверка в системата на пътна полиция показала, че номерата, монтирани на автомобила, са обявени за издирване. Мъжете и момчето са задържани до изясняване на случая. Те ще бъдат съдени по бързата процедура.

Още няколко шофьори мъже отиват на бърз съд за притежание на наркотици. 29-годишен, криминално проявен варненец, бил спрян за рутинна проверка около 13.05 часа по пътя от Кичево към Варна. Полевият тест показал, че той шофира дрогиран. При последвалата проверка в автомобила са открити пакетче с бяло прахообразно вещество и угарка от саморъчно свита цигара с марихуана.

31-годишен варненец бил задържан на ул. "Цар Симеон I", след като при личен обиск у него била открита марихуана. Мъжът е задържан за срок до 24 часа. Друг мъж на 22 години е арестуват по същото обвинение. У него също е открита трева, но по данни на полицията той има и други регистрации. Той също е задържан за денонощие.