Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Двамата сложили край на връзката си без драма, продължават да са приятели.
Двамата сложили край на връзката си без драма, продължават да са приятели.

Дара и поетът Константин Трендафилов, по-известен като Папи Ханс, са разделени от месец. Една от най-симпатичните светски двойки напоследък, в която всеки е известен и обичан, вече не съществува.

За разрива помежду им уж случайно спомена Трендафилов, който влезе в къщата на “ВИП Брадър”. Описвайки себе си, каза, че няма гадже. Това се оказа изненада за феновете му, защото от около година имаше връзка с певицата Дара. И докато зрителите се чудеха дали това не е някакъв блъф в шоуто, самата певица пусна в социалните мрежи потвърждение на новината за краха на връзката им.

“Тъй като много хора се интересуват, реших да обясня официално как седят нещата между мен и Константин. Истината е, че връзката ни приключи още преди месец. Но това не значи, че не сме близки. Не разбирам защо хората приемат негативно разделите. Толкова споделени емоции и мигове сме преживели като двойка заедно и това, че сме решили да се разделим, не значи, че не общуваме и не се обичаме. Имаме прекрасни приятелски взаимоотношения и това никога няма да се промени. Знам, че всички са любопитни, но няма драма”, каза за “24 часа” младата певица.

Двамата не са афиширали раздялата си, защото много хора приемали връзката им като пиар стратегия. Затова и решили, че няма смисъл да обясняват на широката публика какво се случва в личния им живот. Тъй като излизат с една и съща компания, те продължават често да се срещат. Дара е убедена, че така ще бъде и след като бившият ѝ любим излезе от шоуто.

Дара и Папи Ханс се срещнаха за първи път в предаването “Черешката на тортата” миналата година. Още по време на снимките стана ясно, че между двамата припламват любовни искри, които след това се превърнаха във връзка.