Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Цветан Цветанов  СНИМКА: "24 часа"/Архив
Цветан Цветанов СНИМКА: "24 часа"/Архив

"Корнелия Нинова може да спи спокойно, няма никакво напрежение между Борисов и Цветанов, нито между парламентарната група на ГЕРБ и Борисов". Това каза след коалиционния съвет председателят на парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов.

Той коментира и думите на Волен Сидеров, който съобщи, че има заговор срещу премиера Бойко Борисов."Всичко това е една интерпретация от всички, които имат интерес от подобни неща. В ГЕРБ сме единни, никога не е имало разминаване в позициите ни.", увери Цветанов. Той още веднъж каза, че ГЕРБ ще подкрепи оставките на тримата министри- вътрешния Валентин Радев, транспортния Ивайло Московски и регионалния Николай Нанков.

В четвъртък НФСБ вероятно ще гласува против оставките на тримата, но ще подкрепи новите имена в кабинета.

Не очаквайте винаги да имаме еднакво мнение между нас и "Обединени патриоти", когато имаме коалиционни съвети те ще ни дават възможност да изчистим евентуални лоши тълкувания, обясни Цветанов.

Взето е решение всяка седмица да има коалиционен съвет. По този начин можем да видим дали има някакво разминаване, дали има някакви решения, които трябва да се взима, обясни Цветанов.