Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СНИМКА: ДИМИТЪР КЬОСЕМАРЛИЕВ
СНИМКА: ДИМИТЪР КЬОСЕМАРЛИЕВ

Тежко е да говориш след загуба с 6:0, но на фона на класата на „Лудогорец” все пак имахме своите шансове. Първото полувреме два пъти можехме да отбележим и нещата да протекат по друг начин, после Бадара ако беше вкарал чистото положение можеше да стане 3:1. Но футбол със страх не се играе. А днес имах чувството, че много от моите играчи имаха респект, който опира до страха, а така няма как да постигнеш нещо. Това ме подразни повече от резултата, с който загубихме. Но трябва да се учат. Ние сме към края на класирането, тези неща инцидентно могат да се случат. Трябва да го преживеем и да гледаме напред.

Сега ще направим 4-5 дена лагер да коригираме нещата и влизаме в най-важната част от първенството, в която всеки мач ще бъде финал. Ще бъдат тежки мачове, но както казах – почиваме си, освобождаваме се от това напрежение от днешния мач и ще работим здраво, за да си постигнем целите. А те са оставане в Първа лига.

Голямо благодаря на всички фенове, които бяха на стадиона в това лошо време. Такава публика е нашият 12-и играч. Разбира се, срещу „Лудогорец” не е лесно и те видяха реалността, но ни подкрепяха до последния миг, за което им благодарим много и се надяваме и в следващите срещи да е така, защото без тях ще ни бъде много тежко. Още веднъж им благодаря!

Коментарът е от фейсбук