Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

БЯСНА СЪМ. БЯСНА.

Искам да изхвърля някого през прозореца.

Зачетох се аз в статус на Любомир Аламанов за Синода и там открих превеликия линк за социалната и мисионерска дейност на православните ни водачи.

Държа да го прочетете. Не е дълъг, защото не са си скъсали православните рокли да мисионерстват, но за сметка на това има скандални неща

1. Синодът си приписва даряването на два монитора за детско онко отделение и отдолу най-безочливо пише, че парите всъщност са набрани от депутати и ДРУГИ ДЕЦА, КОИТО СА СИ ПРОДАВАЛИ КАРТИНИТЕ, ЗА ДА СЪБЕРАТ ПАРИ ЗА МОНИТОРИ.

2. Друга велика социална дейсност е прочитането на писмо от вътрешния министър и вследствие на прочитането му, осъщестяване на заупокойна молитва за погинали хора.

3. Някаква неясна инициатива "Спаси икона", която дори не се разбира каква е, но била посрещната с ентисиазъм.

Как не ви е срам???? Как не ви е срам да пишете, че сте дарили нещо на болни деца като за него са платили ... други деца???

Как не ви е срам да пишете, че заупокойните молитви за социална дейсност? Това ви е работата, ужасни, нахални хора, които сега заплашвате открито тези, които искат да застанат на страната на жените, които са жертви на насилие?

Ето, прочетете за "грандиозната" и "умопомрачителна" социална и мисионерска дейност на Синода и за пореден път ми иде ... не знам.... да ида, да им изкъртя вратата на Синодската организация и да им крещя 24 часа, докато не им прокървят ушите.

*коментарът е от фейсбук