Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Не знаехме, че няма възможност за спешна помощ в тази клиника. Когато говори Дарина с Габровски, той й казал, че там е по-добре, няма нужда да е в болница.

Искаха освен парите по здравната каса още 200 лв. за избор на екип и я убедил, че ще е по-добре. Аз исках да остане една нощ. Където и каквото той каза, направихме, защото той е специалист. Майка й остана, за да не става. Тя не е лекар, не разбира от медицина. Веднага след операцията Дарина беше добре. Аз се върнах да гледам внучката. Съпругът й отиде да отнесе каквото трябва. Сутринта се обадиха, че ще я изписват. Точно преди това ми се обади жена ми, че Дарето не е добре. Тръгнах да я взимам, тя се олюля в ръцете ми. Ние

не знаехме, че няма разрешение за хирургична намеса

Сега го прекръстиха да не е операция, за да не е подсъдно. Извиках джипито, тя премери кръвното и каза веднага да дойде лекар уши-нос-гърло. Когато се обадиха на Габровски, чакахме линейка доста време. Дойде само шофьор с линейката. Човекът отказа да я качи, защото тя колабираше

Втория път аз исках да я отведа до спешния център, но и на мен не дадоха. Гарбовски даваше инструкции по телефона, защото правел операция, после събирал екип.

Така минаха над 4 часа. Никой не смееше да пипне негово, първо, защото е корифей, и второ, защото хирурзите отговарят всеки сам за действията си.

Нищо не свърши и сестрата, на която платихме. Тя не го уведоми изобщо. В съда твърдеше, че надникнала, без никой да я забележи. Двамата твърдят, че Дарина се е обърнала по гръб и това е увеличило проблема с кръвоизлива. Това не е вярно. Тя си беше настрана. Както я оставих, така я намерих. Ако сестрата знае, че е била по гръб, защо не я е преместила?

И двамата (докторът и сестрата – бел. ред.) лъжат.

Ако знаеш какво дърпане, какво късане падна, защото имаше срастване, казал на жена ми. Защо, като е знаел, че случаят е сложен, пациентката не е в болница, а е на място, на което няма условия да се прелива кръв? Първия път той поръчал да й прелеят банка със заместител на кръвта. Те обаче нямаха. Къде са ходили да я вземат допълнително – те си знаят.

В края на краищата направиха и втората операция в клиниката,

не я откараха в спешния център

Същите хора. Мисля, че сестрата си замина, защото смяната й изтекла.

На 26-27 януари ще станат 6 г. Оневиниха го като подарък за Коледа и Нова година.

Сирачето преди дни занесло телефон със снимка, за да покаже на съучениците си, че и то си има майка.

Детето няма никакъв спомен за майка си. Беше на две годинки и половина.

Само от това, което й казваме и от снимките. Водим го на гробища. Носим цветя. Казваме й, че мама е звездичка.

Колко вечери сме стояли на терасата да гледаме мама звездичката.

Прилича ли детето на рано отишлата си Дарина и каква е личната история на родителите й, четете в хартиеното издание.