Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Сега ще говоря за много по-важни неща от политиката, а именно за козметичните филъри. Това, което ми прави впечатление е, че в България козметичните филъри са много по-масови отколкото в други държави, особено при по-млади жени. И тук изключвам холивудски персони и всякакви други видове селебритис.

Мейнстриим филърите на мейнстриим хората в България удрят по сетивата така както парфюмът менте удря по обонянието. Не преставам да се чудя защо толкова много млади жени или направо момичета си ръгат силикон в устните, ставайки неимоверно по-неатрактивни.

Не ме разбирайте погрешно, не съм против филърите, те са страхотно нещо, ако се слагат правилно и с мярка. Работата е там, че ако някой види филъра ви, значи, филърът ви не си е сврършил работата. Филърът, за да има ефект, трябва да остане дискретен, т.е. хората да не си мислят, че го имате. Той трябва да е сложен така, че да показва естествената ви красота, леко освежена.

Какъв е смисълът да ходите като подпухнали стари алкохолици с лице загубило всякаква форма? Многокубиковият филър няма да ви направи да изглеждате по-млади, ако сте в критическата възраст, ще изглеждате по-смехотворно. Няма нищо по-красиво от естествената красота, подпомогната от елегантен козметичен ефект.

Натрапчивите кубици силикон са нещо ужасно противно. Те карат мъжете да обръщат глави и да ви се смеят, а жените да ви гледат със съжаление. Ако не вярвате на мен, слушайте Шанел – „че малкото в модата е много и че нищо не състарява жената повече от излишната претруфеност в дрехите и козметиката.”

И ето няколко цитата на Коко за красотата:

Можеш да бъдеш възхитителна на 20 години, очарователна на 40 и да останеш неотразима до края на своите дни.

Когато сте на 20 години, лицето ви е дадено от природата, а какво ще бъде то на 50 години, зависи от вас.

За да изглеждаш великолепно не е задължително да си млада и красива.

Не всяка жена се ражда красива, но ако не стане такава до 30-годишната си възраст е просто глупава.

*Татяна Кристи във фейсбук