Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Жената разваля магии, гадае и лее куршум

На Кирилка Янкова от старозагорското село Могила й се носи слава на жена със свръхсетивни възприятия и дарба да лекува. Помогнала е на хора с тежки диагнози, отписани от лекарите. За минути тя “сканира” тялото на клиента си и после изрежда проблемните зони в него. “Вижда” как някой е зле с бъбреците, друг го стяга сърцето, трети има главоболие, а някоя жена не може да забременее, защото баба й я е проклела.

Иска се човек да си каже трите имена и датата на раждане, но понякога и това не е нужно. 58-годишната жена казва, че я насочват светци и ангели. Сред тях са св. Петка, св. Илия, Дева Мария, архангел Михаил, както и пророчицата Ванга. Щом клиентът изпише името и рождената си дата, Кирилка вече е наясно с кой светец ще работи. На всеки човек помагал различен светец.

Мъж споделя, че на майка му ще й правят операция на очите. Кирилка му заявява, че ще й се размине, и зове Света Богородица да изцери жената. “Вижда” как Божията майка стои край нея и бърше потта от челото й. В деня на плановата операция лекарите установяват, че пациентката им вижда, и я изписват. Синът й останал изумен.

През 2008 г. от силен стрес след смъртта на роднина Дарина от Стара Загора получава хроничен язвен колит. Лекарите й казали, че няма да изкара годината, защото болестта е тежка и не може да се излекува. Водят Дарина при Кирилка и тя й казва: “Ще умра.” Кирилка й отвръща: “Няма да умреш”, и започва да я лекува с енергия. За няколко месеца я вдига на крака. “Сега съм здрава, ям всичко и нямам оплаквания. Кирилка спаси живота ми”, казва Дарина.

Петя е близка с Кирилка. Веднъж жената скенер й казва да си прегледа бъбреците и зъбите. Петя отива на лекар и й откриват камък в бъбрека и много песъчинки. Кирилка й обяснява, че не пие достатъчно вода и това е предизвикало проблема. Веднага се заема с разбиване на камъка.

Друг път Петя е на санаториум в Хисаря и Кирилка й се обажда, за да й каже, че е добре да се прибере ден по-рано. Узнала го свише. Петя не се вслушва и последния ден за малко щяла да се удави в басейна.

Мъж се оплаква, че не чува. Оказало се, че жена му го е проклела да оглушее, защото той не я чувал, загледан в телевизора. Кирилка изчистила с молитви проклятието и човекът върнал слуха си.

При нея ходят загубили глас певици, проклети от завистливи колежки. “Виждам как кълнат хората. Виждам как са вързани ръцете и краката им, някои сякаш имат лепенки на устата поради различни злобни подмятания, които ги “спъват” или им пречат да живеят нормално”, твърди ясновидката.

Тя може да общува и с умрели. Ако през нея минат 10-15 души, това я натоварва. Когато чисти карма, се чувства изтощена. Тогава взема душ и си ляга, без да вечеря.

Казва, че постоянно чува глас, който я направлява. Подсказва кои книги да чете, посочва пасажи, на които да обърне внимание. Съветва я да вари билки, да прави амулети и чудотворни гривни, да лее куршум и восък. Помага на жени да заченат. Търси причината за безплодието назад в рода и я премахва. Кодира и вода, която лекува. С леене на куршум чисти магия, проклятия, премахва стрес. Чрез яйце отстранява родови проклятия, работи до три поколения назад. Прави и целебни масажи. Цери деца срещу нощно напикаване и заекване.

Лекува и от разстояние. Казва, че я търсят от Америка, Англия, Италия, Испания, Германия и Гърция. Работи със записване. Можела да помогне и при сключване на сделки, намиране на загубени или откраднати вещи и коли, както и на изчезнали хора.