Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Благовест Молев. Снимка: Фейсбук
Благовест Молев. Снимка: Фейсбук

Когато полицаите дошли, той се появил пред тях с булчинска рокля

Пловдивската районна прокуратура изправя на съд 29-годишния травестит Благовест Молев, блудствал с малолетно момче, заплашил с убийство жена и разбил вратата на апартамента й. Той ще отговаря за хулиганство и непристойни действия.

На 13 юни м.г. травеститът затиснал във вход на жилищен блок момче, ненавършило 14 г. Детето се дърпало, но извратенякът извършил блудствени действия с него, уточниха от прокуратурата. За случая бил подаден сигнал в полицията. На 18 септември същата година Молев разбил вратата на апартамента на негова съседка.
„Ей, този път ще те убия, ще те размажа“, крещял той. Жената изтръпнала от ужас, като чула следващата му закана: „Сега влизам, никой няма да може да те спаси“. Свидетели подали сигнал в полицията и на място бил изпратен екип. Униформени позвънили на вратата му и онемели, когато от нея се показал Благовест, облечен в булчинска рокля. Той моментално бил отведен в участъка.
На 21 октомври м.г. отново повредил вратата на същата съседка в блока, където той живее. Ритал по нея с крак и дори счупил бравата. Съседи излезли да видят какво става. Те описали, че жената треперела от страх след поредното нападение от страна на травестита. Той е с постоянна мярка "задържани под стража".