Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Управлението на Костов се оценява по някакви странни и необясними за мен критерии. Това правителство за четири години изправи държавата на крака след истински погром при управленията на БСП, стабилизира икономиката, финансите, банките, доходите, стартира реформи и обърна кормилото от Русия към Европа. Но няма по-мразено правителство.

Същевременно БСП, която за последните 70 години е докарала пет държавни фалита - три преди 1989 и два след 1990, нататрузила ни е да плащаме десетки милиарди в услуга на руски енергийни проекти, крадене, заменки, източване на банки....какво ли не - очевидно се радва на голямо одобрение, на всички избори е или първа, или втора политическа сила.

Не им харесвал на някои животът в България и затова им е виновен Костов. Аз първо категорично не споделям тезата, че сега в България се живее зле - просто защото никога не се е живяло по-добре. А който смята, че животът в България е трагедия, да твърди че причина затова е управлението 1997-2001, значи през останалите 23 години след падането на комунизма - преди 1997 и след 2001 - е бил в кома. Ама чакай, забравих - Костов е виновен! Така казват по телевизора.

(От фейсбук)