Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Кой спретна интригата с Кристиян Костов и Крим и забраната за участие? Руски медии, услужливо обгрижени от местните им проксита.

Идеята бе да се настроят българите срещу Украйна и да намерят компания на своето отсъствие от Киев заради Крим. Класическа хибридка.

Това за руските медии и хибридните операции не е новост. Чудя се докога ще се търпи този обслужващ персонал у нас?

Гледам Нова ТВ, БТВ - изобщо големи и сериозни медии, а не направили елементарното - да разчепкат източниците и интригата. И знате ли защо не го правят - след като е елемнтарна работя - два клика на бутона на мишката ? Защото не е политически коректно да казваш на българската аудитория, че в деня в който Борисов говори с Путин, руските медии близки до Кремъл спретват интриги срещу българския участник в Евровизия? И ги и страх, страх.

Миг след като украинците получиха право на безвизото пътуване в ЕС - в Москва започнаха да бомбардират населението с новини - колко зле бил живота в ЕС.

Не съм най-големия фен на Евровизия - много соц има в този конкурс. Но това момче правилно се насочи към родината си, защото в Москва винаги щеше да бъде втори както стана на състезанието Х - фактор, и да няма равен шанс. За това не го корете - така се е случило - родителите там, работят, родил се. Мисля че бяха там и по мое време. Работата винаги е била определяща.

Гледайте и се радвайте, че е кадърно момче.

И утре ако случайно спечели или се се класира напред не очаквайте добра дума за него - в прокремълските медии в Русия и у нас.

Коментарът е от фейсбук