Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА В петък и почивните дни не се доверявайте на чужда преценка, за да избегнете бъдещи финансови проблеми. Няма да постигнете желания резултат. Не рискувайте да предприемете пътуване, което заради нервното напрежение е причина да си създадете проблеми с Пътната полиция. От понеделник не предприемайте промени дори и ако сте направили задълбочен анализ. Меркурий е все още в своето ретроградно движение. Анализирайте постигнатите резултати на работното място. Активността на работното място ви помага да приключите в срок задачите си за деня и да спечелите всеобщо одобрение. Блокирайте опитите да ви пречат и да ви отклоняват с въпроси от преките ви занимания. Предстоят ви неочаквани професионални обрати, които не трябва да ви заварят неподготвени. В края на седмицата не се поддавайте на желанието да се доказвате пред колегите си, като работите до късно, за да не грешите.

ЗДРАВЕ Отнасяйте се внимателно към здравето си и се отдайте на почивка. Да внимават страдащите от проблеми с гърлото и щитовидната жлеза, особено ако са ги превърнали с годините в хронични.

ЛЮБОВ Личните ви отношения продължават да ви създават проблеми под привидната си стабилност. Не сте уверени в чувствата на интимната си половинка, но дори и ако ви е изневерила, причината е у вас.