Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Профилна снимка във ФБ. В един от постовете си тийнейджърката се възмущава: „Вие от Смядово всички сте едни долни дренки. Щом пребивате наркоманчета и им взимате чая?. Толкова ли сте пропаднали, че сте почнали да крадете колела точно от крадците.”
Профилна снимка във ФБ. В един от постовете си тийнейджърката се възмущава: „Вие от Смядово всички сте едни долни дренки. Щом пребивате наркоманчета и им взимате чая?. Толкова ли сте пропаднали, че сте почнали да крадете колела точно от крадците.”

„Това, което нямам съм готова да го задигна”, пише в своя профил в социалните мрежи хлапачката, която е уникален карък, хващат я винаги, но тя упорито не се отказва

Известната крадла на коли от Смядово, Биляна Банева, която през януари стана на 18 години, през изборния ден отново се развихри. Направи опит да задигне портмоне с 40 лв, но стопанката я видя. След 30 минети пък се вмъкна в друга къща и задигна таблет. Половин ден смядовските полицаи се занимаваха с нея.

Като отишли у тях тийнейджърката изиграла театър, че току що излязла от банята, показала се с хавлия на главата, „ни лук яла ни лук мирисала”, но после си признала и извадила таблета.

Вероятно немирната 18-годишна ученичка Билянка е решили, че по време на изборите хората не са си в къщи и направила два удара.

Около 14 часа се вмъкнала през незаключена дворна врата в къща на ул.”Панайот Волов” в Смядово. Отворила входната врата, но стопанката усетили шум в антрето и излязла от стаята. Видяла само една ръка, която се протяга към портмонето й, което лежало на един рафт и се развикала. В него имало само 40 лв., но момичето не успяло да го вземе е хукнало.

Стопанката се обадила в полицията и те тъкмо работели по случая, когато след 30 минути получили друг сигнал за нова кражба. От дома на руско семейство, което живеело на ул. ”Смеда”, само на 300 метра от дома на Биляна, бил задигнат таблет “Самсунг".

Домакинята само видяла как крадлата се отдалечава с колела и раничка на гърба, в която набързо била пъхнала крадената стока. Криминалистите веднага поели натам, стопанката сама повтаряла: „Девочка, девочка”. Полицаите веднага се досетили коя ще тази девочка и отишли у тях. Биляна се появила с вид на току-що излязла от банята. Но после предала таблета, признала си, че заедно с него открадната и няколко кутии цигари.

Тъй като всичките си зулуми до сега тийнейджърката правеше като непълнолетна, до сега се отърваваше с пробация. Сега полага обществено полезен труд, но вече е пълнолетна. Прекарала нощта след изборите в ареста на полицията в Шумен.

Биляна е прочута със своите удари още от 17 годишна. В профила си в социалните мрежи пише: „Това, което нямам съм готова да го задигна”.

Ученичката от Смядово е уникален карък, хващат я винаги, но тя упорито не се отказва.

До сега на два пъти краде коли и я хващат. В края на януари т.г., седмица след като навърши 18 г., открадна 40 лв. от дамска чанта в лекарски кабинет в Шумен. Съпровождаше своя позната от Смядово до лекар в Шумен. Докато преглеждаха жената, „придружителката”, се вмъкна в друга стая. Набитото й око веднага констатирало, че в този кабинет има чанта, но няма никой. Грабна портмоне с 40 лв, но я хванаха и след минути повикаха полицията. Тя си призна и дори посочи къде в клозета е хвърлила портмонето.

Тийнейджърката от Смядово още учи, в момента е на т.н. самостоятелна форма на обучение в гимназията по строителство в родния си град.

При една от кражбите на коли я намериха дрогирана. Предполага се, че често върши престъпленията с размътен мозък от дрога.

По Коледа м.г. 17-годишната тийнейджърка отмъкна от Смядово лека кола „Ауди 80″ и със своя 14-годишна приятелка. После отидоха до свой съученик на 17 г. и му предложиха разходка до Шумен. И той беше неправоспособен, но седнал на волана.

След няколко метра, още в Смядово полицаите ги спряха. Така им провалиха разходката до областния град, който е на 26 км. Просто собственикът на аудито се обадил на 112 и обяснил, че преди минути колата му е изчезнала. Така униформените знаели какъв автомобил да търсят и 17-годишните се озоваха в ареста.

В края на юли м.г. тя отмъкна цял бус „Мерцедес Вито“, от улица в Смядово. Момата успя да стигне с него на купон чак в Шумен. Там обаче катастрофира на улицата. Давайки заден ход, с буса блъсна две коли, но успя да се измъкне.

Малко след това униформените е завариха на волана на спряния бус, напушена с марихуана. Девойката се отърва след споразумение с прокуратурата с 6 месеца пробация и обществено порицание.

Биляна има в кримидосието си серия от кражби. От строителен магазин в Смядово отмъкнала стоки и 500 лв. През май м.г. участва в обир на жилище, от зеленчуков магазин открадна 240 лв., преди това обра дядо.