Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Няма нужда да слагаш тигана, преди да си сложил рибата. Аз гледам да не дърпам Господ за шлифера. Нинова може да стигне до премиер, но няма потенциал да бъде успешна на този пост. Ще се стигне до това, което се случи в Румъния. Там в социалистическата партия побеждава едно лоби, което прилича на това на Кирил Добрев. Резултатът - победа на парламентарните избори и след два месеца - пълен провал.

Олигарсите управляват БСП и това предпоставя решенията, които се вземат.

Не може Тома Томов на четвърта възраст да е ново лице. Той може да разказва за Тръмп. Освен за Тръмп 25 години не сме го чули да говори за друго. Този човек за дипломат ли го предвиждате или за вътрешна политика?

В нашия парламент няма законотворци. В парламента няма юристи, няма лекари за здравна реформа. След излизане на Корнезов няма , кой да подаде жалби в КС. Журналисти, ченгета и артисти ли ще пишат закони?

Кънчо и Сънчо искат да кажат, че никой освен техните партийни предпочитания не може да влезе в парламента. Андрей Райчев има потенциал да е сватя на ГЕРБ и БСП за брак по сметка. Това е извратено за симпатизантите и на двете партии.

На въпрос защо се е съюзила с Румен Петков, Дончева каза: Политическите цели и това, което трябва да се случи в политиката, трябва да са настрани от личните отношения. В политиката не може да се говори само с хора, които ви харесват.

От интервю пред Нова тв