Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

"Аз излизам при хората. Рискът е огромен - могат да ме запсуват. Но отивам пред санираните блокове с Румяна (Бъчварова) и й казвам: "Ти прави социология. Гледай колко ще ми се зарадват и колко ще ме запсуват."

Това сподели премиерът в оставка Бойко Борисов на Национален съвет на ГЕРБ. И заръча на актива да е сред хората: "Колко народ ми се е обадил и ме е намерил веднага във фейсбук. А министри и депутати не могат с месеци да открият. Всяка ваша грешка се отразява на мен и на партията."

Борисов ще обиколи всички области преди изборите - тръгва веднага след разпускането на правителството.

"Да докажем, че сме най-добрите. Тази кампания ще внушава, че другите вече вземат надмощие, а ние сме в отбранителна позиция", начерта подхода на ГЕРБ в кампанията Цветанов.

"Не мислете въобще за коалиции", натърти пред хората си Борисов.

Според анкети, които попълваха членовете на ГЕРБ, 62% искат за партньор в бъдещ парламент РБ, 46% - "Обединени патриоти", 45% - "Воля" на Марешки, 25% - "Да, България" на Христо Иванов, 20 на сто - ДСБ.

Приоритет номер 1 за следващ управленски мандат е здравеопазването (59% от анкетираните), следван от правосъдие (57%) и образование (52 на сто).

Магистралите не са вече важни (защото сме ги направили) за Хасково, Бургас, Благоевград, но я питайте Варна", усъмни се на резултата лидерът Борисов.