Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Ходът на развитие на диабета може да бъде забавен и дори париран, твърдят немалко специалист. На базата на своите практитки те предлагат иновативна терапия – комбинация от билки и подправки, формула, способна да понижи кръвната захар. Тя е „ДИАБЕКСИН” – концентрирани извлеци от растенията глухарче, коприва и от бобови шушулки. Ефектът е стимулиране на отделянето на инсулин от бета клетките на панкреаса, продуктът е богат на вещества с действие, подобно на инсулина.

Ред проучвания напоследък се концентрират именно върху работата на панкреатичните клетки, отговорни за производството на инсулин, който разгражда кръвната захар и за връзката на панкреаса с другите жлези. И доказват, че клетките на панкреаса могат да бъдат стимулирани – да запазят по-дълго функционалността си, но и да бъдат възстановявани до определено ниво. „Инструментът“ се оказват група биоактивни вещества, ензими и органични киселини, които се съдържат в комплекс от растения. Част от тях стимулират отделянето на инсулин от бета-клетките на панкреаса, а други съдържат вещества с подобно на инсулина действие и така се въздейства комплесно върху диабета. Използваната прецизно балансирана формула е „ДИАБЕКСИН”, който ако се взема определено време, може да понижи нуждите на организма от допълнителен прием на инсулин над 75%, показват новите проучвания.

Опасно е, ако продължително време сте с висока кръвна захар, без да го знаете. Това състояние уврежда „тихо“ много от органите. Хипергликемията засилва атеросклерозата на основните артерии, както е при коронарната болест, на малките артерии и капилярите, предпоставя инфаркти и инсулти. Предпазването и контролът на нивото на кръвната захар са много важни. Здравето изисква отговорно поддържане на физиологичните й нива, като пренебрегването на контрола е изключително опасно, особено при хора с диагностициран диабет.

Препоръчителен е приемът в продължение на 3 месеца 2 пъти в годината. „Диабексин“ има дълготрайно действие, като запазва своята ефективност в тялото дори след периода на употреба. Без лекарско предписание.

Цена:

1 бр. х 49 лв. + Безплатна доставка /Общо: 49 лв./

2 бр. х 45 лв. + Безплатна доставка /Общо: 90 лв./

3 бр. х 39 лв. + Безплатна доставка /Общо: 117 лв./

Продуктът „Диабексин“ можете да поръчате директно на телефон: 0877 72 10 40
както и на интернет страницата: http://tonik.info/diabexin/ или в повечето аптеки в страната.