Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Тук и Кралят на попа Майкъл Джексън не остава назад, при това с оригинална българска версия.

Оказва се, че той е жив и здрав и живее не къде да е, а в краен квартал на Сливен. Според авторите на тази теория Кралят е избрал за свое тайно убежище именно България поради простата причина, че никой не би повярвал, че е тук.

Това е може би най-абсурдната, но не и единствена конспирация, че Джексън е жив. Преди 7 години той изостави сцената и бляскавия начин на живот, но дали наистина напусна света на живите, се питат милионите му фенове.

Колкото и невероятно да звучи, парамедиците, дошли на фаталния 25 юни в дома на Джексън, първоначално не разпознали жертвата. В действителност мислели, че това е човек в късен стадий на рак, изпаднал в кома.

Оттогава до днес не спират да се появяват хора, твърдящи, че са видели на живо Краля на попа. Последното конспиративно доказателство дори е от март тази година.

Дъщеря му Парис качва свое селфи в колата в социалните мрежи, а хиляди фенове разпознават в тъмното петно на задната седалка самия Майкъл. През тези 7 години очевидци твърдят, че са видели Краля в Дисниленд, в Хърватска, в известния магазин “Хародс” в Лондон, в Швейцария и къде ли още не.

Според теориите инсценирането на смъртта е най-вече заради децата му, като така певецът искал да им осигури нормален живот. Или пък кой знае – евентуално завръщане на сцената “от отвъдното” след години отсъствие би предизвикало невероятен интерес и огромни приходи.

Повечето от конспиративните теории, че Джексън е жив, изхождат от факта, че в част от своите клипове певецът дори не прилича на себе си. Използваният тежък грим може само да означава, че поп идолът е готов да прекара остатъка от живота си под различни самоличности, обясняват теоретиците.

Навсякъде в дома на Майкъл има разположени камери за наблюдение и певецът живеел под строги мерки за сигурност. Тук възниква въпросът защо липсва лентата от последните решаващи 24 часа.

Най-добрият екип за разследване в света проучва смъртта на един от най-популярните артисти на всички времена и забравя да спаси кадри от наблюдението. Това, разбира се, се оказва впоследствие поредното доказателство, че има нещо нередно.

И докато тези теории звучат поне малко достоверно и са подхранени с някакви доказателства, то други са напълно нелогични. На обложката на излезлия през 2010 г. албум “Michael” фенове забелязват изписана по устните на Краля думата “alive”, което на български означава жив. За някои това е достатъчно доказателство и знак, че идолът им е все още сред нас.

Дори надписът да е реален, той може би е просто скрито послание към всички ни, че певците не умират, докато е живо творчеството им. Според друга конспиративна теория пък Кралят на попа е мъртъв много по-отдавна, а негов имитатор е играел ролята му до официалната му смърт.

Към списъка с певци, които може би са инсценирали края си, трябва да прибавим и Тупак Шакур. Най-продаваният рапър в историята на музиката бе прострелян преди 20 години и няколко дни по-късно почина в болницата.

Но и до днес мнозина вярват, че версията на властите е абсолютна фалшификация. Дори рапарът Айс Кюб преди време беше казал: “Той е жив, там някъде на Хаваите, издава си албуми и си прави е*авка с нас”. Конспирациите се позовават преди всичко на факта, че само ден след смъртта тялото на Тупак е кремирано. Но когато пациентът е жертва на опит за убийство, е най-логично първо да се направи аутопсия, чудят се феновете.

Доказателство за тях, че идолът им е жив, е и обложката на албума “The Don Killuminati: 7 Day Theory”, където Тупак е изобразен като Христос. Очевиден знак за скорошно възкресение, макар да минаха 20 години и все още нищо да не се е случило.

Дали Кърт Кобейн е също сред живите четете в хартиеното издание на в. "168 часа"