Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА Не мърморете непрекъснато, че никой не ви помага и не ви подкрепя, а си помислете дали това, което искате да постигнете е реално и дали ще ви донесе полза. Не прахосвайте спечелените пари. В петък и почивните дни анализирайте поведението си и ще видите, че депресията, в която сте затънали е безпричинна. От понеделник вашето вечно желание да блестите ще ви изиграе лоша шега. Заемете се със служебните си задачи. Не сядайте зад волана, защото сте изнервени. Емоцията взима връх и са възможни сериозни проблеми. На работното място завършете започнатите задачи и се откажете от начинанията. Ще си спестите грешки, проблеми и агресивно отношение от страна на колегите ви. Не бързайте да налагате идеите си, а ги обмислете още веднъж. Не се изхвърляйте с нови предложения. Последствията са неблагоприятни за вас. Избегнете загубите. Късметът не е на ваша страна.

ЗДРАВЕ Здравето ви е добро, ако си наложите спокойствие. Не ви е лесно, но така ще избегнете проблемите, породени от поредната депресия и нежелание да повярвате, че сте здрави. Пазете се от травми.

ЛЮБОВ Не е изключено вече да сте разбрали, че вашето усещане за влюбеност е знак, че е време да се опитате да проумеете истинското състояние на чувствата си. Внимавайте да не отдалечите любимите си хора.