Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА Неочаквани обрати в началото на седмицата ви действат изнервящо, защото променят плановете ви. Отдалечете от пътя си и работата си всички ваши познати, които проявяват нездрав интерес към плановете ви. Не бъдете прекалено доверчиви, ако ви убеждават, че ще са ви полезни. Зад волана бъдете внимателни. От понеделник до края на седмицата приключете отдавна започнати задачи. От значение е да си освободите дните от натоварване, защото ще срещнете трудности, породени от организиране на важно задгранично пътуване, което сте приели преди време. Няма да се справите без помощ. Не се впускайте в делови промени, защото ще съсипете постигнатото. В материално отношение успехите ще бъдат с вас. Гонете своите цели и директно отказвайте да се съобразите с исканията на вашите колеги. Ако сте на ръководна позиция, внимавайте да не нагрубите подчинените си.

ЗДРАВЕ Обърнете внимание на здравето си. Почивка с книга в ръка, разходка или спорт ще ви се отразят добре. Изключете от менюто си алкохола и животинските продукти. Помислите за по-продължителна почивка.

ЛЮБОВ Ще се наложи да се занимавате със семейни проблеми, свързани с наследство. Заради чувствата ви изнудват, за да се откажете от вашия дял. Не го допускайте, защото бракът ви няма общо с тези нагли претенции.