Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА: В петък и почивните дни се обогатете с синформация, която е полезна за работата ви и е от значение за вашия успех. Запознанства ви носят полза, ако съумеете да ги съхраните и не побързате да се дистанцирате. В този случай вашата гордост и недостъпност ви вредят. Деловите пътувания са успешни. От понеделник сте раздразнителни и непрекъснато създавате повод за конфликти, които изнервят околните. Предложенията за полезни промени на работното място са свързани с бъдещи трудности, затова е по-добре да не ги приемате. Прибързаността и нежеланието да се примирите с мястото, което заемате в момента, са причината да си вредите. Очаквайте информация за приходи, които ще ви позволят да предприемете начинания, а също и да пътувате в края на седмицата. В четвъртък избягвайте начинанията, ако не са обмислени или поставяте тяхното начало на инат.

Здраве: Здравето ви е нестабилно, защото сте податливи на простуди и инфекциозни заболявания. От вас зависи да си наложите спокойствие и да проявявате търпимост към критиката, вместо да изпадате в депресия.

Любов: Внимавайте при избора на интимна половинка. Не се надявайте, че случайна среща ще ви дари голямата любов. Не се опитвайте да наставничите в дома си, защото ще си създадете проблеми с брачната половинка.