Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Разнообразието от женски обувки е безкрайно. Всевъзможни модели, цветове, материали, съчетания и височини, само за да задоволят женския вкус и да направят притежателката им още по-красива и самоуверена.

Според проучване на водещи онлайн магазини за обувки, може да бъде подреден топ 10 на най-продаваните обувки през последните години.

10. Сандали на ток

Със сигурност тока не излиза от мода дори и през лятото. Могат да бъдат както ежедневни, така и по-официални. Носят необходимата свобода, но и стил за крака, през горещите дни.

9. Еспадрили

Ако предпочитате обувка с лека подметка от коноп, с която имате чувството, че летите, решението са еспадрилите. Познати още от древността, днес са изключително модерни и удобни за всички възрасти.

8. Високи с отворен връх

Дискретно показвате своя педикюр. Височината варира, но акцента със сигурност остава върха, подходящ както за по-топло, така и за прохладно време.

7. Чизми

Техните продажби стигат върха през зимата и есента. Подчертават сексапила и привличат вниманието. Коженият модел е сред фаворитите.

6. Ниски тип „балеринки“

Когато кракът ви е преуморен от високия ток, го заменете с нещо също толкова елегантно, само че ниско. Балеринките могат да се комбинират както с официално облекло, така и с по-неангажиращо.

5. Високи тънки токове

Най-подходящи остават за парти вечерите, в които искате да бъдете неотразими. Те са страхотно решение за по-ниските дами.

4. Платформи

За разлика от високите тънки токове, платформите не изморяват крака. Могат да бъдат открити модели за всеки сезон и повод.

3. Боти

Смесица между токчета и ботуши. Комбинацията е подходяща за лошото време, в което не искате да губите стила в облеклото.

2. Кецове

Комфорта на спортните обувки, изстрелва кецовете на второ място. Днес има всевъзможни модели, включително и на платформа. Придават небрежност, но могат да бъдат и доста женствени.

1. Токчета с остър връх

На мода отново са класическите модели, с изчистен вид, които заливат пазара. Сред тях черните остават най-предпочитани, защото подхождат на всеки цвят и тоалет.

Повечето от най-продаваните обувки вече сигурно са в гардероба ви, а за останалите предстои да бъде направено място.